@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın aynı şekilde @slhttnmtl
Ben de aynısını diyecektim şimdi Stratejiymiş... @MEnes @Sherlock @Dosi @TolstoyevskiBunlar hep strateji..
@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın aynı şekilde @slhttnmtl
Ben de aynısını diyecektim şimdi Stratejiymiş... @MEnes @Sherlock @Dosi @TolstoyevskiBunlar hep strateji..
Yine mi siz? Yeter kardeşim bir etkinlikte de ilk ikiyi başkasına bırakın. @Tolstoyevski @xdragxx
Ekibe daha @Dosi gelecek.Daha yolun çok başı
Şampiyonluk için Fransa favori gözükse de Portekiz'de takımına üst üste ikinci Avrupa Şampiyonasını kazandırmaya hazırlanan bir winner var. Ve bu takım o zamanki halinden çok daha güçlü. Yani kazanan biz olacağız... @DarkLegenD @HeisenBergBonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
Ruben Dias, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix... Gerisini sayamadım...Şampiyonluk için Fransa favori gözükse de Portekiz'de takımına üst üste ikinci Avrupa Şampiyonasını kazandırmaya hazırlanan bir winner var. Ve bu takım o zamanki halinden çok daha güçlü. Yani kazanan biz olacağız... @DarkLegenD @HeisenBerg
Zaten gerisini saymaya gerek yok...Ruben Dias, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix... Gerisini sayamadım...
Ekli dosyayı görüntüle 103663
Yoldaşımızı neden ifadesiz bıraktın?..Zaten gerisini saymaya gerek yok...
Aslında orda birisini gömdüm de o Portekiz'i övdüğümü sandı... O yüzden harika atmış, masum... @DarkLegenDYoldaşımızı neden ifadesiz bıraktın?..
Gerisini sayamadım çünkü bu kaliteye nefesim yetmedi... Sen ise kendin çalıp kendin oynuyorsun yine... Harikayı geri çekiyorum...Aslında orda birisini gömdüm de o Portekiz'i övdüğümü sandı... O yüzden harika atmış, masum... @DarkLegenD
Aslında orda birisini gömdüm de o Portekiz'i övdüğümü sandı... O yüzden harika atmış, masum... @DarkLegenD
O birisinin fotoğrafını attığım için yazmaya gerek yoktu zaten. O kişi herkesi gömüp 1 ay sonra kupa ellerinde yükselirken göreceğim ben Enes yoldaşımıGerisini sayamadım çünkü bu kaliteye nefesim yetmedi... Sen ise kendin çalıp kendin oynuyorsun yine... Harikayı geri çekiyorum...
Ahahahaha doğru olanı yapmış oldun gerçekleri görünce, güzeelll...Gerisini sayamadım çünkü bu kaliteye nefesim yetmedi... Sen ise kendin çalıp kendin oynuyorsun yine... Harikayı geri çekiyorum...
Evet evet kesin yaşanacaktır bu dediğin... O birisinin en son ne zaman kritik maçlarda iş yaptığını gördük acaba da bu turnuvada şov yapıp takım taşıyacak...O birisinin fotoğrafını attığım için yazmaya gerek yoktu zaten. O kişi herkesi gömüp 1 ay sonra kupa ellerinde yükselirken göreceğim ben Enes yoldaşımı
L&M tabi ki daha büyük, şakası bile kabul edilemez..(@MEnes )Mecnun,için LM > CR konu kapanmıştır.
6 kişi tam puanı kapmış,ya 8 olsaydı...3-0 ı bildim diye sevindim bir baktım kaç kişi bilmiş 😕
Galler - İsviçre maçına dair tahminler açıklandı..
Ekli dosyayı görüntüle 103650Ekli dosyayı görüntüle 103649
Maçta kalp kriziRuben Dias, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix... Gerisini sayamadım...
Ekli dosyayı görüntüle 103663
Ben 3-2 rusya kazanır demesem maç 3-0 bitmezdi3-0 ı bildim diye sevindim bir baktım kaç kişi bilmiş 😕
Nasıl rezil bir insansın sen... Portekiz'in ilk 11'ini yolda görsen ölü taklidi yaparsın...Ahahahaha doğru olanı yapmış oldun gerçekleri görünce, güzeelll...
Evet evet kesin yaşanacaktır bu dediğin... O birisinin en son ne zaman kritik maçlarda iş yaptığını gördük acaba da bu turnuvada şov yapıp takım taşıyacak...
------
L&M tabi ki daha büyük, şakası bile kabul edilemez..
Portekiz milli takımı çöp Juventus'a benzemez. Arkasındaki çok önemli desteklerle birlikte şovunu yapıp şampiyonluğu getirecek reisAhahahaha doğru olanı yapmış oldun gerçekleri görünce, güzeelll...
Evet evet kesin yaşanacaktır bu dediğin... O birisinin en son ne zaman kritik maçlarda iş yaptığını gördük acaba da bu turnuvada şov yapıp takım taşıyacak...
------
L&M tabi ki daha büyük, şakası bile kabul edilemez..
4 maçta 3 puan salladım birde @emreemreu milli takımların sağ solu belirsiz oluyor @12.AdamBen milli takım konusunda baya geri kalmışım anlaşılan. Sanırım 0 puanda ilerliyorum.
Edit: Evet, 0 puandayım.