The_Erinch
Favori Üye
Havalı resimlerinden olsun @TolstoyevskiYok öyle birşey demedim neyse sen kazananın konusunu hazır et. Benden bu kadar
Havalı resimlerinden olsun @TolstoyevskiYok öyle birşey demedim neyse sen kazananın konusunu hazır et. Benden bu kadar
Havaya şimdiden girdin demek kiHavalı resimlerinden olsun @Tolstoyevski
Senin tipin Ayça Ayşin Turan yok kararım değişiyor falan geç.Her foto değiştiğinde kararım değişiyor.
Alina'yı seçtim.Alina Boz.
------
Senin tipin Ayça Ayşin Turan yok kararım değişiyor falan geç.
Simge ve Mine ile aslında seni oyaladım ama favorim baştan beri başkasıydı dosimosiiii Çok ustaca bir taktikle şah mat oldun...@Tolstoyevski unutma kazananın konusu sende. Açılışı ben yaptım, kapanış senden.
Bitti, benden bu kadar
Akşama daha çok var, bakarsın uzatmalara kalır@Tolstoyevski unutma kazananın konusu sende. Açılışı ben yaptım, kapanış senden.
Bitti, benden bu kadar
Ben Mine ve Simge senden önce gıcık kaptığımdı, kendine bağlaman komik. Öyle olsa desteklediğin Tuvana'ya oy vermezdim senin gibi 'Dosi kimi destekliyorsa onu elemeye çalışayım' kafası olmadı bende. Seni alt etme gibi bir çabam olmadı. Son 4lüde de Pınar Deniz harici hepsi benim için kazanma adayım. Yani kaybettiğim bir durumda yok.Simge ve Mine ile aslında seni oyaladım ama favorim baştan beri başkasıydı dosimosiiii Çok ustaca bir taktikle şah mat oldun...
Artık kaldıramam. Baya bi bitkin haldeyimAkşama daha çok var, bakarsın uzatmalara kalır
Aynen dosi sensiiin yaaa Senin desteklediğin kişiler de benim için hiçbir zaman favori değildi ki zaten. Yani kısacası ok okkkkkBen Mine ve Simge senden önce gıcık kaptığımdı, kendine bağlaman komik. Öyle olsa desteklediğin Tuvana'ya oy vermezdim senin gibi 'Dosi kimi destekliyorsa onu elemeye çalışayım' kafası olmadı bende. Seni alt etme gibi bir çabam olmadı. Son 4lüde de Pınar Deniz harici hepsi benim için kazanma adayım. Yani kaybettiğim bir durumda yok.
------
Artık kaldıramam. Baya bi bitkin haldeyim
Aferim sana ama hem Alina hemde Ayça favorilerimdi.Aynen dosi sensiiin yaaa Senin desteklediğin kişiler de benim için hiçbir zaman favori değildi ki zaten. Yani kısacası ok okkkkk
Niye?Alina Boz'a gelen son oyu kabul etmiyoruz bu arada @Tolstoyevski
Cevabı konuda kuralda yazıyor
Etkinlik için üye olup sonrasında aktif olmama durumu.Üye olan en az kaç gün forumda takılacak.Belirtilmemişte...Cevabı konuda kuralda yazıyor
Kısacası finalin son günü son saatlerinde üye olup oy kullanılırsa kabul olunmaz. Şampiyonluk konusu açıldıktan sonra o üyenin artık forumda aktif olup olmayacağı belli değilEtkinlik için üye olup sonrasında aktif olmama durumu.Üye olan en az kaç gün forumda takılacak.Belirtilmemişte...