Kesin elenir zaten baştan beri favori isimler Ayça, Alina, Pınar'dıBu turda da Aslı Enver'i eleceğiz kardeşlerim yemin olsun ki eleyeceğiiiiz.
Aslı'ya neden gıcıksın😱 merak etme güçlü bir isim ile eşleşti
Kesin elenir zaten baştan beri favori isimler Ayça, Alina, Pınar'dıBu turda da Aslı Enver'i eleceğiz kardeşlerim yemin olsun ki eleyeceğiiiiz.
Gıcık değilim ya sene 2010 değil öbür konuda da yazdığım gibi modası geçmiş bir isim sonuçta.Kesin elenir zaten baştan beri favori isimler Ayça, Alina, Pınar'dı
Aslı'ya neden gıcıksın😱 merak etme güçlü bir isim ile eşleşti
Yine sadece kendi adına konuşuyorsun. Görüldüğü gibi yarı finalist oldu 2021'de deGıcık değilim ya sene 2010 değil öbür konuda da yazdığım gibi modası geçmiş bir isim sonuçta.
Yaaa ne alakası var burada şampiyon olsa en güzel mi olacaaak? Sen de biliyorsun Türkiye geneli bir değerlendirme yapılsa Aslı Enver ilk 16'ya bile giremez anca burada demagoji yapYine sadece kendi adına konuşuyorsun. Görüldüğü gibi yarı finalist oldu 2021'de de
Mine Tugay yaşça daha büyük, onun modası geçmiyorda hep başrol olan Aslı'nın mı modası geçiyor? Beren Saat içinde bunu deyip canla başla tur atlamasını istedin. Rakibi Hazal olsaydı Aslıcı olurdun @MasacRE
Mine Tugay ise ilk 100e bile alınmaz aynenYaaa ne alakası var burada şampiyon olsa en güzel mi olacaaak? Sen de biliyorsun Türkiye geneli bir değerlendirme yapılsa Aslı Enver ilk 16'ya bile giremez anca burada demagoji yap
Yaşça daha büyük ama daha güzel olduğu bariz bazı şeyler göreceli değildir kim bana göreceli derse desin...
He alınmaz heMine Tugay ise ilk 100e bile alınmaz aynen
Oylama ne kadar çabuk bitmiş 😱 Herhalde fark oldu diye erken kapattın. Bari 2 dk aç oylamaları da Aslı'cığıma son kez oy vereyimFinalin adı Ayça Ayşin Turan ⚡ Alina Boz
40 küsür oy oranı ile oylamanın ilk gününde finalin adı belli oldu. Gerekli hazırlıklar yapıldığında oylamayı başlatacağız.
Hadi içinde kalmasın diye halledelim o halde açınca etiketlerim @DosiOylama ne kadar çabuk bitmiş 😱 Herhalde fark oldu diye erken kapattın. Bari 2 dk aç oylamaları da Aslı'cığıma son kez oy vereyim
Oylama ne kadar çabuk bitmiş 😱 Herhalde fark oldu diye erken kapattın. Bari 2 dk aç oylamaları da Aslı'cığıma son kez oy vereyim
Aslıns açık bırakacaktım ama çok işim vardı az az bakındım. O hakkı bende tanıyacaktımHadi içinde kalmasın diye halledelim o halde açınca etiketlerim @Dosi