Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
O kadar dizi izledim Ceyda kadar boş karakter görmedim. Dicle'nin adını izleme gecesi listesinden sildirmiş intikam mı aldın sen şimdi. :A Hayır bari akıl dolu plan yap da hayran kalalım nedir böyle vasıfsız hareketler. :A

Jülide'nin de ikidir sahnesi kesiliyor yazık günah. :( Çınar "kimlerin kimlerin sahnesi kesildi" deyince aklıma Canan Ergüder geldi çünkü o da Russell Crowe'un Çanakkale Savaşı'yla ilgili filmde hemşireyi oynamasına rağmen sahnesinin kesildiğini söylemişti. Canan Ergüder demişken Dicle'nin Feris'in fotoğrafının tozunu alıp bakmasına kalbimi bıraktım. :bhr:

Çocukluğum Zihnimde = Camdaki Kız :A Sezon sonunda diğer psikoloji dizilerinden sonra başlaması, sosyal medyadaki bunaldık yorumları, korsenin yerini süpürgenin alması derken bayağı güzel göndermeler olmuş akıllara sağlık. :A Kara Mürver Total'de, diğer dizi de AB ve ABC'de zirveyi alır deyip tahminimi de bırakayım. :A

Ece lütfen Çocukluğum Zihnimde'nin sezon finaliyle ilgili spoiler versin ve senarist de cevap verince kaos çıksın ülkece bunu izlemeye ihtiyacımız var. :A Gerçi Ece daha klas bir kadın olduğu için öyle toplara girer mi bilemedim ama Uğraş Güneş halleder diyorum. :A

Şu rapçi hikayesi başlarda hevesimi kaçırmıştı ama çok iyi bir yere bağlandı o yüzden beklentilerimi aştı diyebilirim. Defne Yalnız üzerinden yapılan sektör eleştirileri de anlamlıydı ama Youtuber kız olmasa da olurdu. Yine iki kurgu ünlü yerine iki gerçek ünlünün set kavgasını görmek isterdim maalesef o hikaye de pek etkili işlenmedi.

Bu arada senarist değiştiğinden beri özellikle Barış Falay'a can geldi adam her bölüm enerjisiyle hayran bırakıyor resmen. Anlaşılan Kıraç'ın göz göre göre harcanmasından sonra eski haline dönmesi onun da hevesini yerine getirmiş. Bölümler sonra DicKır cephesinde anlamlı sahneler görebilmek de güzeldi. Bölümler o kadar dolu dolu geçiyor (ah bir de fragmanlar aşırı kötü hazırlanmasa..) ki birkaç paragraf daha döşerim ama burada kesiyorum herkesin emeğine sağlık. :A
 
  • Beğendim
Reactions: STAR

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Ön izleme de cidden ön izleme olmuş şükür. :A Kıraç, Ceyda'ya ağzının payını bir güzel verdi. :Z
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,527
Reaksiyon puanı
9,533
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Bölümün temposu aşırı kötüydü. Çok kötü ayarlanmış. Kıraç sahneleri güzeldi, Çınar idare ederdi ama Peride, Ceyda&Dicle sahneleri çok gereksizdi. Çok yordu beni o sahneler. Konular zaten saçmaydı. Dizinin çorba olmasının nedeniydiler.

Kıraç'ın konusu güzel yazılmış. Temposu çok güzeldi ve anlamlı da bir son yaptılar. Ön yargıyla bakılan rapçiler dizinin en sağlam hikayelerinden birini sundu.

Çınar'ın aşk üçgeni eğlenceliydi. Yanındaki kız yanlıştı ama hiç fark etmedi. Arzu'nun dizisiyle Camdaki Kız'a gönderme yapılmasını sevdim.

Peride'nin hikayesi o kadar zaman doldurmak için yazılmıştı ki. Ben Defne Yalnız'ın hikayesinin abartıldığını düşünüyorum. Günümüzde hiç bir sette böyle bir olay yaşanacağına imkan vermiyorum. Ecrin Su da bu kadar saçma bir rolle diziye gelmemeliydi. Çocuk oyuncular için bir hikaye yazılabilirdi ona.

Ceyda&Dicle hikayesi o kadar gereksizdi ki. Oyuncular arasındaki olay çok klişe ve saçmaydı. İkisi arasındaki çatışmanın devam etmesi için daha iyi bir şey yapılabilirdi.

Toksik DicBar hikayesinde durumlar ne haberim yok. Sanırım kopma durumuna geldiler. Öyle bir şey olursa ben bir bölüm aşk acısı izlemek istemem.

Ceyda ve Kıraç ilişkisi gereksiz bir şekilde beni mutlu ediyor. Orijinalde deli gibi Noemie'ciyiz burada da Gülin ile aralarında bir şey olması gerektiğini yazdım ama senaristler öyle yapmadı. Son bölümlerde Gülin'i Kıraç'a hayran gibi gösterdiler ama bu bölüm o his biraz daha azdı. Umarım burada da saçma bir üçgen görmeyiz.

Dizi bence yavaştan konuları tüketmeye başladı. Bundan sonrasında kendini tekrar etmeye gireceğini düşünüyorum. Artık yavaştan bazı olayları toplamaya başlamalılar bence. Mesela bir zamanlar ana konumuz olan ama şimdilerde hiç konuşulmayan köstebek olayı ve soyadı meselesini bir çözüme kavuşturabilirler.
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,522
Reaksiyon puanı
56,755
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Karelere bak. :bhr: :Z

E3cUdKVXIAItm-d


E3cUdKVX0AIFudh


E3cUdKUXEAAOOKY


E3cUdKTWQAEi6mC
 
  • Beğendim
Reactions: STAR