Bütçe deyip durma bütçe düşük olduğu halde çok iyi isimler geldi son haftada.Bu diziye herkesin tanıdığı ünlü isimler gelmesi lazım ama maalesef reytingler + bütçe düştüğü için hayal ettiğimiz isinleri göremiyoruz ve gerçek hayatta sadece sektörle ilgili olanların ismen bildiği insanların çok ünlüymüş gibi lanse edilmesindense böylesi daha mantıklı bir çözüm.Ayrıca konuk kısımları hadi neyse ama ajans muhabbetleri, sektöre ve gündeme göndermeler vs. derken o ölü toprağı bayağı bir kalktı.
![]()
Ama bu dizi daha önce de bu hataya düştü. Serhat Teoman'dan bahsedip bir hafta sonra kendisini kurgu karakterle oynatan işten bahsediyoruz.
Sema Ergenekon bayılır aşk üçgeni yazmaya.Aşk sahnelerini atlıyorum sektör sahnelerini izliyorum sadece. Yeniler geldiklerinden beri dizide aşk üçgenleri ve ilişkiler havada uçuyor. Konuk hikayeleri bile aşk üstüne.
İlk bölümünden beri bir saçmalığın üstüne kurgulandığı için bana yaranamıyor.![]()
Sektöre dair birkaç gönderme iyi oluyor o kadar onu da her senarist güzel yazdı içlerinde oldukları için ama genel olarak hayal kırıklığı oldu bu iş.