Diss yemek orucu bozar mı hocamİlk defa gelmiş gibi sanki başına
Diss yemek orucu bozar mı hocamİlk defa gelmiş gibi sanki başına
Ne ilk ne son olacakta niye yaptın be adamİlk defa gelmiş gibi sanki başına
90'lar hariç 2005'eden sonrası diziler varA2 canlı yayını sanırım orada yayınlanan diziler yayınlanıyor öyle görünüyor
Bir bilsem o kadar da heves etmiş sevinmiştik ama fos çıktı 😉 millet de de var kabahat izlemezlerse kanal da yayınlamaz ama izleniyor anlaşılan ben sürekli aynı diziyi izleyip duramam ya😉
Demekki izleniliyor ben bile bıktımOnca eski dizisi varken bıkmadı Alemin Kralı ve Selena yayınlamaktan. Madem yayınlamayacaksın ne diye açtın.
Demekki izleniliyor ben bile bıktımOnca eski dizisi varken bıkmadı Alemin Kralı ve Selena yayınlamaktan. Madem yayınlamayacaksın ne diye açtın.
İzleniyor diye ısıtıp ısıtıp yıllardır aynı şeyleri yayınlamasalar keşke.90'lar hariç 2005'eden sonrası diziler var
------
Demekki izleniliyor ben bile bıktım
------
Demekki izleniliyor ben bile bıktım
Çocuklar Duymasın,Akasya Durağı senelerden beri aynı.İzleniyor diye yeni bölümler çekilseydi bari.İzleniyor diye ısıtıp ısıtıp yıllardır aynı şeyleri yayınlamasalar keşke.
Yeni çekilse eskisi kadar ilgi görmez.Çocuklar Duymasın,Akasya Durağı senelerden beri aynı.İzleniyor diye yeni bölümler çekilseydi bari.
Aynen Kanal D bölümleri ÇDuymasın ilgi görmedi.Yeni çekilse eskisi kadar ilgi görmez.
Evet.Aynen Kanal D bölümleri ÇDuymasın ilgi görmedi.
ay bu dinozor evde dura dura yosun bağlayacak @Zeyno45 , bacım arada gitde ters düz et.Yoo evdeyim abi
Eveet bugün sabahın köründe pazara giderek ilk kalabalığa karıştım
Restoranda yemek yedikEveet bugün sabahın köründe pazara giderek ilk kalabalığa karıştım
Giderim giderim hallaç pamuğu gibi çırparım ben onu arada merak etme sen emmi
aaa daha o kadar sosyal olamam şu aşılar tamamlansın biRestoranda yemek yedik
yane lütfen .... sonra 3. sayfa haberi olacak... yosun bağlayan genç kız diyeGiderim giderim hallaç pamuğu gibi çırparım ben onu arada merak etme sen emmi
yane lütfen .... sonra 3. sayfa haberi olacak... yosun bağlayan genç kız diye
------
pazarlar tıklım tepiş...
sal günleri araba otoparkta olduğu için karaköy pazarıyla muattap oluyorum.Aman Allahım.
Restoranlar daha güvenli.
Evet haklısın hele öğleden sonra hiç gitme zaten pazara o nedenle sabahın 08.30 da gittim çok fazla kalabalık yoktu 😀pazarlar tıklım tepiş...
sal günleri araba otoparkta olduğu için karaköy pazarıyla muattap oluyorum.Aman Allahım.
Restoranlar daha güvenli.
🥔 en çok hangi türünü seversin?Yok haşlanmak manasında idi
Patates kızartmasını ve cipsini çok severim ama yumurtalı patates omleti de oldukça severim.. Pataes püresi de keyifli gelir köftenin yanında.🥔 en çok hangi türünü seversin?