Merak etme Emre kalsa 4.cü olacağımıza kalıbımı basarımSevmiyorum çok sadece korkuyorum. Fonseca, Boas hatta Favre bunların hepsi zar. Şampiyon olman gereken yıl zar atıyorsun.
Merak etme Emre kalsa 4.cü olacağımıza kalıbımı basarımSevmiyorum çok sadece korkuyorum. Fonseca, Boas hatta Favre bunların hepsi zar. Şampiyon olman gereken yıl zar atıyorsun.
Valla daha garantiydi. Kadroyu kendisi kurdu + iyi anlaşıyor, 10 maçta ne oynayacağına karar vermişti, 4-5 transferle lige direkt favori girecektin. Bekle şimdi Haziran ortasına kadar.Merak etme Emre kalsa 4.cü olacağımıza kalıbımı basarım
10 maçın 3'ünde net galibiyet alan bir herifti Neyse bir daha bana Emre deme konuşmak istemiyorum cidden.Valla daha garantiydi. Kadroyu kendisi kurdu + iyi anlaşıyor, 10 maçta ne oynayacağına karar vermişti, 4-5 transferle lige direkt favori girecektin. Bekle şimdi Haziran ortasına kadar.
Dua et kötü başlangıç yapmayalım sezona valla yangın yerine çevirmezsem burayı namerdim...10 maçın 3'ünde net galibiyet alan bir herifti Neyse bir daha bana Emre deme konuşmak istemiyorum cidden.
Kargolanma aşamasında, mağazaya asılma aşamasında veya manken üzerinde sızmasını gördüm de üretime gireceği sırada sızan formayı ilk kez görüyorum.Dandik
Desene gerek yok. Arma da çok küçük duruyor.
Puma desen ekliyor ya formalara. Bence hoş duruyor.Desene gerek yok. Arma da çok küçük duruyor.
Bizim trolleri bizden daha çok takip ediyorsun
Trolleri takip etmek keyif veriyor çünkü Ama bunlar troll mu fenomen mi herkes farklı bir şey diyor ikisi de aynı gerçiBizim trolleri bizden daha çok takip ediyorsun
20 yaş altı ve 55 yaş üstünün referans aldığı biri olduğu için trollTrolleri takip etmek keyif veriyor çünkü Ama bunlar troll mu fenomen mi herkes farklı bir şey diyor ikisi de aynı gerçi
kalbi Fenerbahçemiz ile atan milyonlarca yürek adına, Emre Belözoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizle...
Sizin hocanız Fonseca diyorum niye kendine dert ediniyorsun?Everton ile Lazio'nun teknik direktör arayışında olması kötü oldu piyasadaki iyi teknik direktörleri onlar kapar bize çürük elmalardan bir tanesi kalır.
Fonseca ile ilgileniyor Everton olur mu olmaz mı bilmem. Fonseca'ya ben pek sıcak değilim, iletişimi iyi değil onun problemler yaşayabiliyor oyuncularla. Sıkıntı olabilir bu özelliği FB'de.Sizin hocanız Fonseca diyorum niye kendine dert ediniyorsun?
Neyse ki oğlan vefasız değil de bu yönden kafamız rahat.
Seninle burada yakınlaşmıştık Sörloth keşkse gelsen