Emre Ozansoy
Moderatör
Nihan Büyükağaç'ı da Ada Masalı bölümünde alsaydılar keşke. Kendisinden bahsedip, karakter olarak getirmeleri garip olmuş.
Dedi ve Elma izleyerek zaman kaybetmeye devam etti.Son yayınlanan bölümle birlikte diziyi bırakma kararı aldım. Son zamanlarda atlayarak izliyordum zaten çoğu sahneyi, benim için zaman kaybı haline geldi.
Yasak Elma zaman kaybı olmadığı için elbette devam edeceğim, ama MA iyice sapıttı çok bile dayandım.Dedi ve Elma izleyerek zaman kaybetmeye devam etti.![]()
Reytingler düştü diye bıraktım desene.Yasak Elma zaman kaybı olmadığı için elbette devam edeceğim, ama MA iyice sapıttı çok bile dayandım.![]()
Aylardır reytingleri düşük saçmalama. 😱 Resmen berbat bir iftira.Reytingler düştü diye bıraktım desene.Beni itham ettiğin şeyi kendin yapmışsın.
![]()
E o zaman ben hikaye sarmadığı için bıraktım deyince niye aynı iftirayı atıyorsun.Aylardır reytingleri düşük saçmalama. 😱 Resmen berbat bir iftira.Kendinle karıştırma beni.
![]()
Ben 40. bölüme gelince bıraktım, sen reytingi düşünce hemen bırakıyorsun.Ay bu dizi ne ara bu kadar kaossuz bir noktaya kaydı ya bölüm sonu bile gayet düz ve pozitif bitti.Bol kaos ve gerginlik dolu eski bölümlerden sonra afallamadım değil.
Bu arada madem Çukur'un yapımcısını görmüşken senaristi de gelseydi. Gerçi adamın eşi (Ekin Atalar) diziyi batırdıktan sonra hastalık bahanesiyle postalandığı için mümkün değildir tabii.
Bölüm yine gayet güzeldi ama DicBar'ın her cümlede sevgilim, aşkım demesi sıkmaya başladı. Aydın'ın bro olayı gibi insanı soğutuyor lütfen dozunu kısalım.
E o zaman ben hikaye sarmadığı için bıraktım deyince niye aynı iftirayı atıyorsun.Demek ki neymiş sana yapılmasını istemediklerini başkasına da yapmamak lazımmış.
![]()
Mucize Doktor'u 7-8 aldığı dönemde ve 50 küsürüncü bölümde bırakmıştım ve benden sonra 5 reytinge düştü.Ben 40. bölüme gelince bıraktım, sen reytingi düşünce hemen bırakıyorsun.![]()
Mucize Doktor'u bırakma sebebin Camdaki Ecünnü başladığı içindi.Mucize Doktor'u 7-8 aldığı dönemde ve 50 küsürüncü bölümde bırakmıştım ve benden sonra 5 reytinge düştü.Camdaki Kız'ı bırakma kararı aldığımda da reyting düşüşü yeni yaşanmıştı yani patladın.
![]()
Yoo bıraktım çünkü oyuncu fanı olsam bile körü körüne bağlı olacağım anlamına gelmez önemli olan senaryo.Mucize Doktor'u bırakma sebebin Camdaki Ecünnü başladığı içindi.
Ecünnü başladı ardından patladı ve sen daha fazla rezil olmamak adına bıraktın asıl patlayan üzgünüm ki sensin.![]()