Elimin ayarı iyi tutmuş bu kezFahriye Evcen
Neslihan Atagül
Nesrin Cavadzade
Tuba Büyüküstün
Gruplar ne kadar dengeli öyle 😱
Burası dengeli ama bence aralarında en zayıf grup. Nesrin'e gıcık oluyorum demiştim ama yine de oyladım 4 oya tamamlamak içinElimin ayarı iyi tutmuş bu kez@Tolstoyevski
Birbirine yakın oyda olan 2 isme bak. Bakalım son durum ne olacakBurası dengeli ama bence aralarında en zayıf grup. Nesrin'e gıcık oluyorum demiştim ama yine de oyladım 4 oya tamamlamak içinÇünkü Özge'ye ondan daha da çok gıcık oluyorum
![]()
Kek börek yapa yapa hamarat oldukça nihayet yavaş yavaş alışıyorsun ayarı tutturmaya sayemizdeElimin ayarı iyi tutmuş bu kez@Tolstoyevski
Kolaja emin misin yoksa 2 ayrı foto da olur gibi bence her biri için bu tur?
Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düelloKolaja emin misin yoksa 2 ayrı foto da olur gibi bence her biri için bu tur?![]()
Tamam madem birazdan hazır ol sayın kafadarım.Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düello![]()
Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düello![]()
Fahriye Evcen düelloya özel yeni foto atmış. Bunu kullanabilir misiniz. Kırmızı elbiseli foto sıktı artık
@Tolstoyevski ?Fahriye Evcen düelloya özel yeni foto atmış. Bunu kullanabilir misiniz. Kırmızı elbiseli foto sıktı artık
![]()
Fahriye Evcen Özçivit on Instagram: "🦋😌"
740K likes, 7,261 comments - evcenf on May 29, 2021: "🦋😌".www.instagram.com