Elimin ayarı iyi tutmuş bu kez @TolstoyevskiFahriye Evcen
Neslihan Atagül
Nesrin Cavadzade
Tuba Büyüküstün
Gruplar ne kadar dengeli öyle 😱
Burası dengeli ama bence aralarında en zayıf grup. Nesrin'e gıcık oluyorum demiştim ama yine de oyladım 4 oya tamamlamak için Çünkü Özge'ye ondan daha da çok gıcık oluyorumElimin ayarı iyi tutmuş bu kez @Tolstoyevski
Birbirine yakın oyda olan 2 isme bak. Bakalım son durum ne olacak bu sene güzel şeyler olacak gibi gibiBurası dengeli ama bence aralarında en zayıf grup. Nesrin'e gıcık oluyorum demiştim ama yine de oyladım 4 oya tamamlamak için Çünkü Özge'ye ondan daha da çok gıcık oluyorum
Kek börek yapa yapa hamarat oldukça nihayet yavaş yavaş alışıyorsun ayarı tutturmaya sayemizde Ama daha çok yol alacaksın tabiiElimin ayarı iyi tutmuş bu kez @Tolstoyevski
Dengeleri değiştirdin @Tolstoyevski
Kolaja emin misin yoksa 2 ayrı foto da olur gibi bence her biri için bu tur?@Tolstoyevski düllo var
Şip şak kolaj lütfen
Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düelloKolaja emin misin yoksa 2 ayrı foto da olur gibi bence her biri için bu tur?
Tamam madem birazdan hazır ol sayın kafadarım.Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düello
Neden bu ayrıcalık? Düello stilimizi bozmaya gerek yok. Bu son düello
Fahriye Evcen düelloya özel yeni foto atmış. Bunu kullanabilir misiniz. Kırmızı elbiseli foto sıktı artıkTamam madem birazdan hazır ol sayın kafadarım.
@12.Adam
@Tolstoyevski ?Fahriye Evcen düelloya özel yeni foto atmış. Bunu kullanabilir misiniz. Kırmızı elbiseli foto sıktı artık
Fahriye Evcen Özçivit on Instagram: "🦋😌"
740K likes, 7,261 comments - evcenf on May 29, 2021: "🦋😌".www.instagram.com