Bu biraz şaşırtabilir ama 15.😄 Yaş kaç senin @slhttnmtl
Bu biraz şaşırtabilir ama 15.😄 Yaş kaç senin @slhttnmtl
Dizimden ötürü gidiyorum çoğunlukla, onun haricimde fizik tedavi falan da gördüm geçen sene. Hastaneye daha bol gidiyorum da bu ara sanırım sadece MR'a gitmem gerek
Göz doktoruna da 2 kere gittim bu süreçte, küçük şeyleri saymıyorum
😄 Yaş kaç senin @slhttnmtl
Abim, hasret kaldım öyle ortamlara...
Teşhis konmadı mı?Gözüm bozuldu, ilkine onun için gittim. İkincisi de 6 ay geç kalınan bir kontrol. Bu arada doktor 1 yıl mı dedi 6 ay mı dedi bilmiyorum da 6 aysa süresi geçmiş yine
------
Ruhumla birlikte tam olarak 50 oldum abi, ama sanırım karanlık günler geride kaldı.
Teşekkür ederim.
Gözüm bozuldu, ilkine onun için gittim. İkincisi de 6 ay geç kalınan bir kontrol. Bu arada doktor 1 yıl mı dedi 6 ay mı dedi bilmiyorum da 6 aysa süresi geçmiş yine
------
Ruhumla birlikte tam olarak 50 oldum abi, ama sanırım karanlık günler geride kaldı.
Teşekkür ederim.
Ortalık biraz duygusallaştı gibi, kötü günler geride kaldı gibi şu anlık. 🥳Ahh kıyamam ben sana yaa
Valla öyle kıyamam ya
Üstüne güldürdün atasım geldiAhh kıyamam ben sana yaa
Valla öyle kıyamam ya
------
Kız seloyu görecen sen çok tatlı çok sempatik yaa @slhttnmtl
Ortalık biraz duygusallaştı gibi, kötü günler geride kaldı gibi şu anlık. 🥳
Bu arada ortalık duygusallaşınca biraz geriliyorum da ondan böyle dedim
Umarım, teşekkürler.Hadi bakalım kolay gelsin. Umarım herşey istediğin gibi olur
@Gerekli24 ayrıca son seneyi de mi okuyordu şuan aklımda değil. Bu aralar çok yok, sınav falanda var galiba okulun.
Haklı olarak tabi ki. Yusuf'u da hiç sevmemhemen goy goya geçeriz no problem canımm he senn barışa laf ediyodun dimiii
Münü.Kız, Münevver'e güzel laf soktu.
------
Seviye olarak tabii.
Ağzının payını aldı, hem Ayşe teyzeme olması gerekiyor laf etmişti.
Haklı olarak tabi ki. Yusuf'u da hiç sevmem
Münevver çok iyi karakter ya. Çok seviyordum izlerken, diziyi sırf onun için tekrar izleyebilirim.Ağzının payını aldı, hem Ayşe teyzeme olması gerekiyor laf etmişti.
Akrep'i batırdı, hem Ferda'cığımın da baş düşmanları listesinde 2.
Ayyy yusufu niye sevmiyon acep
Yok, zaten sıcak geliyor bana da.Münevver çok iyi karakter ya. Çok seviyordum izlerken, diziyi sırf onun için tekrar izleyebilirim.
Bu arada karakteri oynayan kişi aslında doktor. (Gereksiz bilgi)
Yok devam ediyor özel bir hastanede, ama bir yandan da tiyatro/dizi.Akrep'i batırdı, hem Ferda'cığımın da baş düşmanları listesinde 2.
------
Yok, zaten sıcak geliyor bana da.
O H A. Mesleği falan mı bırakmış.
Ay ben Münevver aslında doktor zannettim, garip ama helal olsun.Yok devam ediyor özel bir hastanede, ama bir yandan da tiyatro/dizi.
Eksiye düş tam olsun.@slhttnmtl sana destek atıyorum bende dondurma reisi sevmiyorum.Yusuf için nötrüm.
Akrep'i batırdı, hem Ferda'cığımın da baş düşmanları listesinde 2.
------
Yok, zaten sıcak geliyor bana da.
O H A. Mesleği falan mı bırakmış.
Bahtsız bedevi işte İyi ki başrol değil yoksa dizi 6. bölümde final yapardıBari Arası sevmiyorum de Yusufun suçu ne
Aras kim? <. . . > Aras mı?Bari Arası sevmiyorum de Yusufun suçu ne