Sohbet & Muhabbet Konusu

Foruma veda vakti...
Forumda bulunduğum zaman diliminde çok iyi vakit geçirdim ve iyi insanlar tanıdığımı düşünüyorum. Ancak forumda anlamadığım bir kaos ortamı da mevcut ve ben böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Kimse ile bir sıkıntı yaşamadım bulunduğum süre zarfında. Benim için buraya kadarmış. Hepiniz kendinize iyi bakın, bu zamana kadarki desteğiniz ve sohbetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün kararımı değiştirirsem tekrar buluşuruz. 🙂
Kaos dediğin bugün dizi ile ilgili tartışma mı? Bence bu kadar kolay pes etmemelisin eğer gidişin bu nedenden dolayı ise.

@slhttnmtl sen mi açtın tagı. :A

1622303315048.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Foruma veda vakti...
Forumda bulunduğum zaman diliminde çok iyi vakit geçirdim ve iyi insanlar tanıdığımı düşünüyorum. Ancak forumda anlamadığım bir kaos ortamı da mevcut ve ben böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Kimse ile bir sıkıntı yaşamadım bulunduğum süre zarfında. Benim için buraya kadarmış. Hepiniz kendinize iyi bakın, bu zamana kadarki desteğiniz ve sohbetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün kararımı değiştirirsem tekrar buluşuruz. 🙂
Çabuk pes etmişin...
F5 yapman yeterli oluyor bazen...
Kazanmak zor olan,kaybetmek kolaydır.

Umarım dönersin.Neticede herzaman farklı kelimelere ihtiyaç var.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Masanın üstüne çık tepin istersen. :A Gerçekleri tüm halk biliyor ve biz sadece gülüp geçiyoruz. :bhr: @Angelica
O efsane söz böyle rezil bir dizinin konuşulduğu yerde heba olacak. :A Reytingi düşükmüş ve SHOW'UM DA BİZİM HİKAYE'NİN ÜSTÜNDEN BULDOZER GİBİ GEÇTİĞİ SERVET GİBİ ERKENDEN BİTİRİVERMİŞ. :F

Bu arada senin diziyi sonradan izlemiş olman gülüp geçilecek hareket. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İyi yapmışsın, hem o mesajdan sonraki hiçbir mesaj dizi ile alakalı olmayacaktı hem de kimseye geçit vermemiş olduk. :A

HALK CEVABINI VERMİŞ, HEM BAŞIMA O KADAR TAŞ DÜŞSE ANCA SIYRIK OLUR. :F
Aynen. :F

Halk cevabını vermemiş, zevksizliğini konuşturmuş. :Z
O efsane söz böyle rezil bir dizinin konuşulduğu yerde heba olacak. :A Reytingi düşükmüş ve SHOW'UM DA BİZİM HİKAYE'NİN ÜSTÜNDEN BULDOZER GİBİ GEÇTİĞİ SERVET GİBİ ERKENDEN BİTİRİVERMİŞ. :F

Bu arada senin diziyi sonradan izlemiş olman gülüp geçilecek hareket. :F
O zamanlar pek dizi izlemiyordum, sonradan izledim. :A Geç fark ettim, erken kaybettim.. :(

Aynen. :F

Halk cevabını vermemiş, zevksizliğini konuşturmuş. :Z
------

O zamanlar pek dizi izlemiyordum, sonradan izledim. :A Geç fark ettim, erken buldum. :(
Halk zevkini konuşturmuş diyecektin herhalde, bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir. :A

Bahaneye gel hanııııııııım. :A