Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bu takım ilk 10'u zor görür :A
Hala Mesut diyorlar, yok Alper Potuk'u geri getirelim :A
Alkolik'in taktiksel bilgisine güvenin, kendisi bir 4-4-2 ustasıdır...

20210518_214252.jpg

İkisi kaleci, sekiz oyuncumuzun sözleşmesi sona eriyor.Sizce hangileri takımda tutulmalı ?

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
  • Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Allah aşkına şu sezonu çöp etmeyip iyi bir hoca bulun. Şu Fatih Terim gibi nefret edilesi bir adamın 1 şampiyonluğunu daha görmek istemiyorum hiçbir şeyi hak etmiyor. Galatasaray camiasına değil bu lafım Fatih Terim gibi hastalıktan bile bel altı vuracak kadar gözü dönmüş kişiye.

Allah aşkına şu sezonu çöp etmeyip iyi bir hoca bulun. Şu Fatih Terim gibi nefret edilesi bir adamın 1 şampiyonluğunu daha görmek istemiyorum hiçbir şeyi hak etmiyor. Galatasaray camiasına değil bu lafım Fatih Terim gibi hastalıktan bile bel altı vuracak kadar gözü dönmüş kişiye.
Benimde çaresiz kaldığım zamanlar var lisede 3-0 mağluptum yaptığım iki değişiklik yaptım biri zorunlu kırmızı karttan kaynaklı @xdragxx
------

Kimler söyler misin? Özelden de yazabilirsin.Tahminlerimle örtüşüyor mu? :A
Benim ilk 11 im böyle
Altay
Tisserand Serdar Aziz Nazım Novak
Mame Thiam Sosa Mesut özil Osayi samuel
Cisse Samatta @12.Adam

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: xdragxx
Benimde çaresiz kaldığım zamanlar var lisede 3-0 mağluptum yaptığım iki değişiklik yaptım biri zorunlu kırmızı karttan kaynaklı @xdragxx
------

Benim ilk 11 im böyle
Altay
Tisserand Serdar Aziz Nazım Novak
Mame Thiam Sosa Mesut özil Osayi samuel
Cisse Samatta @12.Adam
Bu nasıl 11 böyle ?
Defansta oynayan S.Aziz ve Novak dışında mevkisinde oynayan oyuncu yok. @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx