Berke olabilir.Belçika'da iyi bir sezon geçirdi.Altay’ı bir daha sakatlarsalar iyi bir kaleci lazım iyi bir stoper lazım @DarkLegenD
Berke olabilir.Belçika'da iyi bir sezon geçirdi.Altay’ı bir daha sakatlarsalar iyi bir kaleci lazım iyi bir stoper lazım @DarkLegenD
Bu takım ilk 10'u zor görür
Belçika’yla bizim lig bir değil westerlo ama yinede önlen almak lazım pandemide var 24 takım yaparlarsalar @12.AdamBerke olabilir.Belçika'da iyi bir sezon geçirdi.
Hala Mesut diyorlar, yok Alper Potuk'u geri getirelim
Göbekte irfan-M10 mu ? Gözlerime kan oturdu.Bu takım ilk 10'u zor görür
Bu takım ilk 10'u zor görür
Alkolik'in taktiksel bilgisine güvenin, kendisi bir 4-4-2 ustasıdır...Hala Mesut diyorlar, yok Alper Potuk'u geri getirelim
Orta sahaya bak, yol geçen hanı olur.
Hiçbiri.İkisi kaleci, sekiz oyuncumuzun sözleşmesi sona eriyor.Sizce hangileri takımda tutulmalı ?
Kimler olduğunu biliyor musun da peşin hükümlü davranıyorsun.Orta sahaya bak, yol geçen hanı olur.
------
Hiçbiri.
Beşini biliyorum.Kimler olduğunu biliyor musun da peşin hükümlü davranıyorsun.
Ben orta saha oyunu oynattım lisedeBeşini biliyorum.
Kimler söyler misin? Özelden de yazabilirsin.Tahminlerimle örtüşüyor mu?Beşini biliyorum.
Benimde çaresiz kaldığım zamanlar var lisede 3-0 mağluptum yaptığım iki değişiklik yaptım biri zorunlu kırmızı karttan kaynaklı @xdragxxAllah aşkına şu sezonu çöp etmeyip iyi bir hoca bulun. Şu Fatih Terim gibi nefret edilesi bir adamın 1 şampiyonluğunu daha görmek istemiyorum hiçbir şeyi hak etmiyor. Galatasaray camiasına değil bu lafım Fatih Terim gibi hastalıktan bile bel altı vuracak kadar gözü dönmüş kişiye.
Benim ilk 11 im böyleKimler söyler misin? Özelden de yazabilirsin.Tahminlerimle örtüşüyor mu?
Yalan haberdir @HeisenBerg
Teknik direktöre çabuk karar verilmeli, kaybedecek zaman yok.
Bu nasıl 11 böyle ?