Şu an tüm foruma ifşa olmak istemediğim için tweeti atamıyorum da yanıtladığım 2. tweette biri böyle bir şey olacak gibi yazmış.Yok yok, o öbür tarafta EnYıl ve Hasanağli'yi bekliyor.
Şu an tüm foruma ifşa olmak istemediğim için tweeti atamıyorum da yanıtladığım 2. tweette biri böyle bir şey olacak gibi yazmış.Yok yok, o öbür tarafta EnYıl ve Hasanağli'yi bekliyor.
Şu an tüm foruma ifşa olmak istemediğim için tweeti atamıyorum da yanıtladığım 2. tweette biri böyle bir şey olacak gibi yazmış.
Çok teşekkürler, ilgi çeker diye düşündüm ama tek yazan ben çıktım.Gördüm onu, ama seni ifşalamamak için atmadım.
UTC sezon finali... Her sahnesiyle muhteşem bir bölümdü.Eskiden ne sezon finalleri çekilirdi dizilerde, şimdi ki sezon finalleri çok tırt. Koca akşam bize normal bir bölüm izlettiler, sonunda da bomba patladı ne alakaysa artık. Hiç tatmin edici bir final değildi, yeni sezonda işi zor.
Harfiyyen katılıyorum. UTC-Aşk-ı Memnu-Yaprak Dökümü vs. bir sürü daha sayabilirim sezon finalleri bomba olan ki eskiden tüm dizilerin sezon finalleri olay olurdu, şimdikilere bak bir de, normal bölüm tadında sezon finali izletiyorlar.Bölümü yeni izledim, çok sıradan ve vasat bir sezon finaliydi. Sezon içindeki normal bölümler bile daha heyecanlı bitiyordu.
Ben her şeye rağmen Nesrin Cavadzade'nin diziye dönüş haberini bekliyorum bir umutla, belki ikna edilir bu 4 aylık zaman diliminde.
------
UTC sezon finali... Her sahnesiyle muhteşem bir bölümdü.
Sadece Arzu-Burcu kavga sahnesini izlerken hissettiğim heyecanın 10'da 1'ini bu koca bölümde hissedemedim.
Evet ben de dün fark ettimAysel'in sese bak. 😱
Düne kadar Yıldız, fakir Yıldız'dı, Ender de patronu. Vay be...Evet ben de dün fark ettim
------
Yorumlar tutmaz o gün SBA var Çukur var Söz var diyenler var ne Çukur kaldı ne SBA ne Söz
Yasak Elma hepsini tarihin tozlu sayfalarına gönderdi, göndermeye devam ediyor.Evet ben de dün fark ettim
------
Yorumlar tutmaz o gün SBA var Çukur var Söz var diyenler var ne Çukur kaldı ne SBA ne Söz
Vay vay vay vay beeDüne kadar Yıldız, fakir Yıldız'dı, Ender de patronu. Vay be...
Yasak Elma hepsini tarihin tozlu sayfalarına gönderdi, göndermeye devam ediyor.
Evet, bir işe yaramaz ama gündemde görmek güzel.Mis gibi gündem
Şu güzelliklere bak. Yalnız sondaki ve Şevval Sam'ın yanındaki kadını tam çıkaramadım, gerçi sondaki Gülenay Kalkan gibi geldi.
Şevval Sam'ın yanındaki Melisa Doğu (Asuman), diğeri de Gülenay Kalkan Ünlüğlu.Şu güzelliklere bak. Yalnız sondaki ve Şevval Sam'ın yanındaki kadını tam çıkaramadım, gerçi sondaki Gülenay Kalkan gibi geldi.
Oha, bambaşka biri gibi.Şevval Sam'ın yanındaki Melisa Doğu (Asuman), diğeri de Gülenay Kalkan Ünlüğlu.
Evet, ilk bende tanıyamadım.Oha, bambaşka biri gibi.