Haksız mı?Bence değil. @ÖzgürBen birincileri açıklanırken açtım
Maviler direk otomatik olması iyi oldu. Poyraz buna bile itiraz ettiönce kırmızılar aday göstermeliydi dedi
![]()
Haksız mı?Bence değil. @ÖzgürBen birincileri açıklanırken açtım
Maviler direk otomatik olması iyi oldu. Poyraz buna bile itiraz ettiönce kırmızılar aday göstermeliydi dedi
![]()
Artık Berkay'ı da sevdiğim isimlere ekledim7-1 güncel skor.
Şaka maka güzel bir final dörtlüsü adayı ortaya çıktı bugün: Berkay. Özellikle bu duruşuyla güzel bir kitleyi çektiği kesin.![]()
Aleyna Ç. dışında dördü de hak ediyor.Artık Berkay'ı da sevdiğim isimlere ekledim
Bir kırmızı kazansın![]()
İlk 4 sıranın Steven’dan daha çok oy aldığını düşünüyorum?KIRMIZI TAKIM SMS Sıralaması:
1. Berkay
2. İsmail
3. Aleyna
4. Batuhan
5. Aleyna Çalışkan
MAVİ TAKIM SMS Sıralaması:
1. Poyraz
2. Steven
3. Dora
4. Ayşe
5. Merve
6. Sergen
Adaya veda eden isim SERGEN oldu!
Bu konseyde kazanan biz olduk neysekiAleyna Ç. dışında dördü de hak ediyor.![]()
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumAleyna Ç. dışında dördü de hak ediyor.
------
İlk 4 sıranın Steven’dan daha çok oy aldığını düşünüyorum?@Dosi
Aleyna Ç. de Dora da gitsin artık...Bu konseyde kazanan biz olduk neysekibundan sonra kırmızılar elensede sorun değil. Bu ilk konsey olduğu için iki taragta gurur meselesi yapmıştı.
Aleyna Ç yarışmanın en ballı ismi. Nice nice güçlüler önce elendi
Dora işi çözdü. Olay çıkar smsi yükseltama ben onun Merve veya Ayşe'yi de elemesini isterim
Merve özellikle. Reyting ve rekabet için Ayşe/Aleyna
Poyraz/Batuhan
Dora/İsmail kalmalı
Acun birbiri ile böyle rekabet eden isimlere yeni oyun getirecek. Misal Ayşe ve Aleyna yarışacak. 5 yapan ödül kazanacakmışbu da yeni yenilik
Berkay'ın suçu ne?Aleyna Ç. de Dora da gitsin artık...
Ayşe Aleyna rekabeti en çok zevk aldığım.Zaten Acun hep bunları göz önünde bulundurarak oluşturdu takımları bence. Merve&Sergen’i diğerlerinden, Aleynaları mavilerden ayırdı. Berkay arada kaynamış oldu.
![]()
Bu durumda en kârlı Berkay oldu. Bence ayrıldığı için üzüldüğünü düşünen halk smse yüklendiAleyna Ç. de Dora da gitsin artık...
Ayşe Aleyna rekabeti en çok zevk aldığım.Zaten Acun hep bunları göz önünde bulundurarak oluşturdu takımları bence. Merve&Sergen’i diğerlerinden, Aleynaları mavilerden ayırdı. Berkay arada kaynamış oldu.
![]()
O da doğru, mavi takım destekçilerinden illa ki oy almıştır. Şimdi Poyraz’ın tepkisiyle düşüncesi değişen olur bence de. Yine de ben bu kaliteli duruşun karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum.Bu durumda en kârlı Berkay oldu. Bence ayrıldığı için üzüldüğünü düşünen halk smse yüklendigeçici bir zirve olur. Sürekli olacağını sanmam.
Mavilerde en rahatı Poyraz. Diğer hepsi bir anda elenebilir. 2 dokunulmazlık kaybettikleri an kaos başlar ordaKırmızıların kolay eleneceği bir yarışmacıları olduğu için o konuda rahatlar ama sonra onlar içinde işler karışır
![]()
Onun için iyi oldu, kitlesi oturmuşturBerkay'ın suçu ne?![]()
O ne demek öyle?Sessiz ,sakin bir yarışmacı portresi çiziyordu.O da doğru, mavi takım destekçilerinden illa ki oy almıştır. Şimdi Poyraz’ın tepkisiyle düşüncesi değişen olur bence de. Yine de ben bu kaliteli duruşun karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum.
Orada Poyraz dışında Ayşe var sadece, kadın potası olduğu için bu hafta geride kalmış.Kırmızıların Aleyna Ç. gittikten sonra iki kez dokunulmazlığı kaybettikleri olasılığı düşünemiyorum. 😱 (çok zor bir ihtimal olsa da)
Onun için iyi oldu, kitlesi oturmuştur![]()
Yok yani bu iyi bir şey demek istedim, kendi destekçileri artmıştır.O ne demek öyle?Sessiz ,sakin bir yarışmacı portresi çiziyordu.
Ağzınız doluyken konuşunca anlayamadım.( Avatar resmini ima etmişti.)Yok yani bu iyi bir şey demek istedim, kendi destekçileri artmıştır.![]()
Yakın zamanda avatarımı değiştireceğimAğzınız doluyken konuşunca anlayamadım.( Avatar resmini ima etmişti.)![]()
Aşırıya kaçtıysam afedersiniz.Yakın zamanda avatarımı değiştireceğimÇeyrek final gelsin.
![]()
Gelen giden Batuhan'ı hedef alıyorTwitter’da belli bir kesim Sergen’in gidişini kırmızı takıma bağlamış. Akıl var mantık var Batuhan karşı takımı düşünmek zorunda mı? O zaman mavi takım misilleme olarak o stratejimsi şeyi yapmayacaktı, oylamada Dora çıkacaktı. Poyraz SMS birincisi çıkıp Steven’ın ismini verecekti. Ve Dora elenecekti...
Yok artık ya bu kadar saçma bir şey olamaz. Poyraz niye egosunu tatmin etsin? Batuhan yapınca takımı korumak, strateji oluyor ama Poyraz'a gelince ego tatmini. Strateji doğru yanlış ama zaten erkek potası ve 4 kişiler. Kimin kaçıncı olduğunu olacağını da bilmiyorlardı.Poyraz’ın egosunu tatmin etmek için uygulattığı strateji yüzünden Sergen harcandı. Geçmiş olsun.
Yüksek egolu, her şeyi ben bilirim, benim dediğim olsun diye davranan İsmail değil mi yani.İsmail Balaban
Poyraz Berkay için hala çok seviyorum, kardeşim diyor ya ne yaverliği? Siz antilik yapacam diye iyice abartmaya başladınız durumları. HilMur gibi arkadaşlar işte bu mu yaverlik? Asıl yaverlik gittiği gibi Batuhan'a yaranmaya çalışan Aleyna Ç'dir. Aleyna K'yı zaten saymıyorum takımlar birleşmeden zaten Batuhan'a yanaşmaya çalışmıştı. Güya tek başınaydı, kadın gücünü gösterecekti.Aleyna Kalaycıoğlu’nun bu hafta performansı kötüydü, inşallah ileride daha iyi olacak.
Poyraz Berkay’ın hep onun yaveri olarak kalacağını sanıyordu sanırım.![]()
Rezil oldu korumaya çalıştığı Aleyna geçecekmiş neredeyse.
Herhalde başka program izliyoruz.Yok artık ya bu kadar saçma bir şey olamaz. Poyraz niye egosunu tatmin etsin? Batuhan yapınca takımı korumak, strateji oluyor ama Poyraz'a gelince ego tatmini. Strateji doğru yanlış ama zaten erkek potası ve 4 kişiler. Kimin kaçıncı olduğunu olacağını da bilmiyorlardı.
Ayrıca Sergen son 1 haftadır doğru düzgün sayı da alamıyordu nesi harcanmış oldu ki. Sergen'i çok sevmeme rağmen elenmesine üzülmeme rağmen mavi takımın güçlenmesi gerekiyordu.
------
Yüksek egolu, her şeyi ben bilirim, benim dediğim olsun diye davranan İsmail değil mi yani.Her şeye itiraz, her şeye laf. Ama sorsan İsmail en efendisi, niye başpehlivan diye.
------
Poyraz Berkay için hala çok seviyorum, kardeşim diyor ya ne yaverliği? Siz antilik yapacam diye iyice abartmaya başladınız durumları. HilMur gibi arkadaşlar işte bu mu yaverlik? Asıl yaverlik gittiği gibi Batuhan'a yaranmaya çalışan Aleyna Ç'dir. Aleyna K'yı zaten saymıyorum takımlar birleşmeden zaten Batuhan'a yanaşmaya çalışmıştı. Güya tek başınaydı, kadın gücünü gösterecekti.
------
Rezil oldu korumaya çalıştığı Aleyna geçecekmiş neredeyse.![]()
![]()
Evet, sırf kırmızı takıma karşı hamle yapmış olmak için o strateji dedikleri şeyi yaptılar. Batuhan takımını korumak için ismini yazdırdı, Poyraz ise işe yaramayacağını bile bile sırf Batuhan hırsından dolayı böyle bir şey yaptı.Yok artık ya bu kadar saçma bir şey olamaz. Poyraz niye egosunu tatmin etsin? Batuhan yapınca takımı korumak, strateji oluyor ama Poyraz'a gelince ego tatmini. Strateji doğru yanlış ama zaten erkek potası ve 4 kişiler. Kimin kaçıncı olduğunu olacağını da bilmiyorlardı.
Ayrıca Sergen son 1 haftadır doğru düzgün sayı da alamıyordu nesi harcanmış oldu ki. Sergen'i çok sevmeme rağmen elenmesine üzülmeme rağmen mavi takımın güçlenmesi gerekiyordu.
Gördük kardeşliği, yakında “Berkay’ı samimi bulmuyorum” demeye başlar.Poyraz Berkay için hala çok seviyorum, kardeşim diyor ya ne yaverliği? Siz antilik yapacam diye iyice abartmaya başladınız durumları. HilMur gibi arkadaşlar işte bu mu yaverlik? Asıl yaverlik gittiği gibi Batuhan'a yaranmaya çalışan Aleyna Ç'dir. Aleyna K'yı zaten saymıyorum takımlar birleşmeden zaten Batuhan'a yanaşmaya çalışmıştı. Güya tek başınaydı, kadın gücünü gösterecekti.
------
Yes yes yes yes ben taaaaaaaaaa ilk gün Sergen gider dedim
Anında takımı sattı diye o gitsin istedim
Ekli dosyayı görüntüle 102273
@dreamy @Özgür @Zeyno45 @The_Erinch @Emre Ozansoy @12.Adam @Angelica @Hazem
@kerem
Sergen'in elenmesine üzüldüm. Melis'ten sonra bir haketmeyen daha elendi. Şu an Aleyna Ç. yerine Melis, Dora'nın yerine de Sergen olmalıydı. Survivor en adaletsiz yarışma olabilir.Poyraz’ın egosunu tatmin etmek için uygulattığı strateji yüzünden Sergen harcandı. Geçmiş olsun.
✍️Sergen elenmesine üzüldüm. Melis'ten sonra bir haketmeyen daha elendi. Şu an Aleyna Ç. yerine Melis, Dora'nın yerine de Sergen olmalıydı. Survivor en adaletsiz yarışma olabilir.