Kanıt olan şeyler de yalan değil.Yalan olan şeyler umrumda değil..
Kanıt olan şeyler de yalan değil.Yalan olan şeyler umrumda değil..
Benim için kanıt değil de merak ettim at bir ara.Kanıt olan şeyler de yalan değil.
Elimde bir şey yok ki, araştırıp bulacağımı ümit ediyorum. Sonra da seve seve sunarım kanıtlarımı.Benim için kanıt değil de merak ettim at bir ara.
Kitabı gördün mü? Çok iyi.Elimde bir şey yok ki, araştırıp bulacağımı ümit ediyorum. Sonra da seve seve sunarım kanıtlarımı.
Pardon ikonik muhabbetinizi bozuyorum ama ne yalanı nolmuşKanıt olan şeyler de yalan değil.
Okumaya mı başladın. Görmedim ama okumayı çok istiyorum, bana özel anket hazırlasın önce şarkıyı mı dinleyeyim yoksa kitabı mı okuyayım.Kitabı gördün mü? Çok iyi.
Ben Barış'ın normal olmadığına dair kanıt getirecem dedim de Emre yalan olduklarını iddia etti, hoş elimde kanıt yok da.Pardon ikonik muhabbetinizi bozuyorum ama ne yalanı nolmuş
Okumaya mı başladın. Görmedim ama okumayı çok istiyorum, bana özel anket hazırlasın önce şarkıyı mı dinleyeyim yoksa kitabı mı okuyayım.
Umarım bulursunOkumaya mı başladın. Görmedim ama okumayı çok istiyorum, bana özel anket hazırlasın önce şarkıyı mı dinleyeyim yoksa kitabı mı okuyayım.
------
Ben Barış'ın normal olmadığına dair kanıt getirecem dedim de Emre yalan olduklarını iddia etti, hoş elimde kanıt yok da.
Aman normal bir şahıs olmadığı ayan beyan ortada olduğu için hiç sıkıntı yok.
Sana o zaman şöyle bir sayfa bırakayım.Okumaya mı başladın. Görmedim ama okumayı çok istiyorum, bana özel anket hazırlasın önce şarkıyı mı dinleyeyim yoksa kitabı mı okuyayım.
Kendisinden nefret ettiğim için hiç bakmıyorum videolarınaAman normal bir şahıs olmadığı ayan beyan ortada olduğu için hiç sıkıntı yok.
Adını sayamayacağım bir çok yazarın ya kemikleri sızlıyor ya da ağrılar girdi şunun karşısında.Sana o zaman şöyle bir sayfa bırakayım.
Yöneticilerin hangisi gif yapıyor Ferda tokadı yaptırmak istiyorum ben
Onu Akrep adminine demen gerek.Yöneticilerin hangisi gif yapıyor Ferda tokadı yaptırmak istiyorum ben
Yok canım, benim gözümde ikisi eşit. Kerem Bürsin = Can Yaman = BMYKendisinden nefret ettiğim için hiç bakmıyorum videolarına
Can Yaman >>>>>>>>>>> Barış
Forum da gif bölümünden bahsediyorumOnu Akrep adminine demen gerek.
Tamam işte. Akrep admini yapacak ki forumun GİF bölümünde gözükecek.
------
Forum da gif bölümünden bahsediyorum
Aa @Emre Ozansoy sen çok seversin Kerem'i, bak ne güzel ikisini eşit tuttum.Yok canım, benim gözümde ikisi eşit. Kerem Bürsin = Can Yaman = BMY
Aaa ben bizim yöneticiler yapıyor sandım gifleriTamam işte. Akrep admini yapacak ki forumun GİF bölümünde gözükecek.
Kerem'i de sevmem l'm sorryAa @Emre Ozansoy sen çok seversin Kerem'i, bak ne güzel ikisini eşit tuttum.
Aa @Emre Ozansoy sen çok seversin Kerem'i, bak ne güzel ikisini eşit tuttum.