Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Ayrıldı!

Aaa ben bizim yöneticiler yapıyor sandım gifleri :A

Kerem Müsili de sevmem :A l'm sorry :F :F
Ahahahahaahaha sevmemekle en doğrusunu yapıyorsun. :A

Üçü de aynı benim için. :bhr: :Z
Dağ adamı Can Yaman, I'm sorry ama sallaksınız Kerem Bürsin ve gariplerin şahı BMY. 😡

Bir de bunun ss'ini alıp Evrim Alasya'ya atıyorum şimdi, 5 dakika içinde engellesin seni. :A

Dağ adamı Can Yaman, I'm sorry ama sallaksınız Kerem Bürsin ve gariplerin şahı BMY. 😡

Bir de bunun ss'ini alıp Evrim Alasya'ya atıyorum şimdi, 5 dakika içinde engellesin seni. :A
Dağ adamı? 😱 Yok artık... Kerem ve Barış'ta çok iyi. :Z

Kullanıcı adım ile birlikte at, aramak ile uğraşmasın. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Dağ adamı? 😱 Yok artık... Kerem ve Barış'ta çok iyi. :Z

Kullanıcı adım ile birlikte at, aramak ile uğraşmasın. :A
Ben şu anda şok üstüne şok geçiriyorum, yalnız geçen Kerem'in fotoğrlarını likeladığını görmüştüm. :A

Alayını atıcam, üstüne bir de leş kargası yazdıracağım, özel istek olarak. :A

Ben şu anda şok üstüne şok geçiriyorum, yalnız geçen Kerem'in fotoğrlarını likeladığını görmüştüm. :A

Alayını atıcam, üstüne bir de leş kargası yazdıracağım, özel istek olarak. :A
Takip edemez miyim? 😱 Bu arada Cemal'i de takip ediyordum, bakarsın diye çıktım. :A

Merakla bekliyorum sonucu. :Z

Takip edemez miyim? 😱 Bu arada Cemal'i de takip ediyordum, bakarsın diye çıktım. :A

Merakla bekliyorum sonucu. :Z
Yok canım etmene şaşırmadım da, likelar şaşırttı. :A Aaa neden yaptın, senin profilini kurcalamıyorum. Stalka gitmiştim, orada denk geldim. :A

Bekle ve gör... :A

Yok canım etmene şaşırmadım da, likelar şaşırttı. :A Aaa neden yaptın, senin profilini kurcalamıyorum. Stalka gitmiştim, orada denk geldim. :A

Bekle ve gör... :A
Aklıma geldi, ama iyi olduğu çıktığım. :Z Önce şikayet ettim, sonra takipten çıktım. :F

• Sinir Bozucu
Kankası yardım etti sadece, zenginse suçu ne. Senin mağdur şampiyonun arkasında kimler kimler vardı. :A Hiçbir zaman göremeyeceksin onu... :Z
Sadece yardım mı etti? :A Puhahahahahahahahahaha :F

Başından beri desteklediği Beşiktaş taraftarı ve biz vardık. :Z Ne sponsorumuz vardı, ne başka bir şeyimiz.

Sadece yardım mı etti? :A Puhahahahahahahahahaha :F

Başından beri desteklediği Beşiktaş taraftarı ve biz vardık. :Z Ne sponsorumuz vardı, ne başka bir şeyimiz.
cCc'nin arkasında birkaç ünlü vardı işte. Sizin koskoca Çarşı bir de sizler ama kazanan cCc. :Z

Tabi ki sadece yardım etti, BMY'nin de böyle gerçek bir kankası olsaydı da (doğru mudur bilmiyorum ama) 400 bin liralık oy atsın. :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün

:A:A.

Dağ adamı mı mağara adamı olucak o JSHSAHSBSBSHSHSH.

At at hak etti :A :F