Normal erkekler: e biz kalkalım artık.Barış Murat Yağcı gayet normal.
Sende mi brütüs?
İkisinden de ayrı ayrı nefret ediyorum iyi olmuş
SEN BMY İÇİN NE DEDİĞİNİN FARKINDA MISIN, BUNU GÖRMEMİŞ KABUL EDİYORUM. 😡
İkisinden de ayrı ayrı nefret ediyorum ama Nisa dan daha çok iyi olmuş
Onların sorunu.Normal erkekler: e biz kalkalım artık.
Bana bu adamı seviyorum deme umarım şakadırSEN BMY İÇİN NE DEDİĞİNİN FARKINDA MISIN, BUNU GÖRMEMİŞ KABUL EDİYORUM. 😡
Sen geç dalganı. BMY denen adamın normal olmadığının kanıtı odur, başkalarını da bulucam.Onların sorunu.
Tabikide ironi.Bana bu adamı seviyorum deme umarım şakadır Ekli dosyayı görüntüle 102170
Umrumda değil.Sen geç dalganı. BMY denen adamın normal olmadığının kanıtı odur, başkalarını da bulucam.
Emin misin ironi olduğuna bi gün kalbime inicek ama bakalım ne zamanSen geç dalganı. BMY denen adamın normal olmadığının kanıtı odur, başkalarını da bulucam.
------
Tabikide ironi.
İroni değil tabi. Kandırıyor.Emin misin ironi olduğuna bi gün kalbime inicek ama bakalım ne zaman
Ülkenin bir kesimi gibi davranıyorsun, gözüne perdeler indirme.Umrumda değil.
Beni onlarla bir tutman, hiç yakıştıramadım.Ülkenin bir kesimi gibi davranıyorsun, gözüne perdeler indirme.
Anacım bu adam hakkındaki her konuda ironi yapıyorum ve ben cCc'ciyim, ne işim olur bunlarla Asla inanma nefret ediyorum çünkü ben deEmin misin ironi olduğuna bi gün kalbime inicek ama bakalım ne zaman
NERESİ İYİ, ONLAR BENİM İÇİN AhFer'den bile öteydi. Hem Nisa'yla o rezilin adını nasıl aynı cümlede kullanırsın. 😡
Evet bremenSende mi brütüs?
Perdeleri kaldır tabiki de onlar gibi değilsin.Beni onlarla bir tutman, hiç yakıştıramadım.
İroni değil tabi. Kandırıyor.
Oh iyi bari aksdjajshsh sevindimAnacım bu adam hakkındaki her konuda ironi yapıyorum ve ben cCc'ciyim, ne işim olur bunlarla Asla inanma nefret ediyorum çünkü ben de
Perde merde yok, nereden çıkardın.Perdeleri kaldır tabiki de onlar gibi değilsin.
Perde merde yok, nereden çıkardın.
E böyle dedin, yani ne desem göz ardı edeceksin.Umrumda değil.
Yalan olan şeyler umrumda değil..E böyle dedin, yani ne desem göz ardı edeceksin.
Sonsuz +Perdeleri kaldır tabiki de onlar gibi değilsin.