2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudaki ortak fotoğrafta en çok yeri kaptığı için torpilli demiştim. Melisa Şenolsun tabii ki çok güzel bir kadın, hiç düşünmeden oy verdiğim ilk kişi oldu. :A
Özür dilerim o zaman yanlış anlama için. Yorumun biraz farklı anlaşılmaya müsaitti. :A
Çok güzel bir kadın, umarım sırf popüler tv dizilerinde başrol oynamadı diye erkenden elenmez. Serenay'dan falan çok daha güzel. :A
Dizi__Sinema_ve_Tiyatro_Oyuncusu_Melisa_Senolsun_sebeder.org_1070.jpg

Alina Boz
Hadise
Melisa Şenolsun
Serenay Sarıkaya
Tülin Özen

bu konulardaki itiraz vs seyleri kisisel algilamiyoruz :A 10 ismi sigdirmak zor ve @Tolstoyevski alafabetik siraya göre dizmis onlari. bu sekilde olmus. ilk turlar biraz idare edeceksiniz :A
------

iste gercekler :A
Kişisel algılamayın, ciddi değilim zaten. Maksat makara olsun. :A
------

Özür dilerim o zaman yanlış anlama için. Yorumun biraz farklı anlaşılmaya müsaitti. :A
Çok güzel bir kadın, umarım sırf popüler tv dizilerinde başrol oynamadı diye erkenden elenmez. Serenay'dan falan çok daha güzel. :A
Dizi__Sinema_ve_Tiyatro_Oyuncusu_Melisa_Senolsun_sebeder.org_1070.jpg
Serenay güzel değil ki, o Alina Boz ve Damla Can'a oy vermedim. Sarışın alerjim var malum, çevredekiler yeter de artar. :A

Son düzenleme:
Alina Boz
Aslı Enver
Aslıhan Güner
Ayça Ayşin Turan
Hadise
Serenay Sarıkaya
Tülin Özen

Hadise ile aynı gruba düşecek güzellere acıdım bu yönden :A
Menajerimi Ara güzelleri ile aynı grupta olsaydı yine tek oy mu kullanırdın? :A
Yok onları da seviyorum, veririm onlara da :A Şaka bir yana bu grupta beni çok çeken isim olmadı. ÇGH2 ekibinden isimler de olsaydı onlara da verirdim. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yok onları da seviyorum, veririm onlara da :A Şaka bir yana bu grupta beni çok çeken isim olmadı. ÇGH2 ekibinden isimler de olsaydı onlara da verirdim. :D
Bir çok ismi tanımıyorum. ÇGH2 ekibinide bilmiyorum. Yarışma sayesinde tanırım elbet :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Çok yetenekliler. Çoğunu önümüzdeki yıllarda dizi-filmlerde görürüz :X
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ilk oyuncuları her biri bir dizide yer aldı ve bu yüzden eminim onlarda olur. Bir kaç erkek oyuncuya hakimim ama kızlara değil. Yasak Elma skeçini izlemiştim sadece ama unutmuşum simalarını😊

• Harika
Reactions: hayret bi şey
Alina Boz
Aslı Enver
Ayça Ayşin Turan
Damla Can
Tülin Özen

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Alina Boz
Ayça Ayşin Turan
Damla Can
Serenay Sarıkaya
Melisa Şenolsun
Aslıhan Güner
------

Sanırım Sırf Survivor etiketi yüzünden Damlanın az oy alması...

İronik bir yaklaşım.
Kadın survivorda makyajsız haliyle bile çok güzel diğerleri makyaj olmadan Allah korusun.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Alina Boz
Aslı Enver
Ayça Ayşin Turan
Melisa Şenolsun
Serenay Sarıkaya

@DarkLegenD de tost makinesidir en nihayetinde eski bir model olsa da, o yüzden hem Dosi hanım hem de Utku beyciğim doğru söylüyorlar sanki. :A @Maskeli Fedai @MEnes

Yoğun araştırmalarım sonucunda bulunmuş, özenle seçilmiş, "cıbıldaklık" dozu biraz yüksek olabilecek SABAR dozu yüksek görsellerimden... :A
Evet @DarkLegenD de büyük bir tost makinasıdır ancak Final Four'a dahil değildir kendisi... Genelde çok fazla kopyası yapılıp ön saflarda kullandığımız piyonlar gibi kullanırız kendisini... :A Gerçi düşününce onlar da zamanında hainlik yapıp saf değiştirmişti, o yüzden kimseye güven olmaz bu devirde... :A @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Hayır, forumda en çok sevilen dizilerin başrollerini oyluyoruz? Fiziği geçtim, keşke yüz güzeliğini oylasak. 🤭

Bu sansürcü yasakçı zihniyete karşı kendi etkinliğimizi başlatalım arkadaşlar. 🥰 Hem yüz hem vücut güzelliğini baz alarak 1.'yi seçelim. @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai desteklerinizi bekliyorum... (hiçbiri destek vermedi)
Yüz güzelliğini düşünerek liste oluşturulduğunu pek düşünmüyorum çünkü burada olmaması gereken kişiler var o bağlamda... :A Ama benim güzellik kıstasımda vücut güzelliği çooook da önemli olmadığı için sadece yüz güzelliğinin belirgin olduğu fotolar kullanılmasına bir şey demem... Sadece biraz daha belirgin ve kaliteli fotoğraflar, belki biraz daha büyük fotoğraflar kullanılabilirmiş... :A

Alina Boz
Aslı Enver
Ayça Ayşin Turan
Damla Can
Hadise
Melisa Şenolsun
Tülin Özen

Yüz güzelliğini düşünerek liste oluşturulduğunu pek düşünmüyorum çünkü burada olmaması gereken kişiler var o bağlamda... :A Ama benim güzellik kıstasımda vücut güzelliği çooook da önemli olmadığı için sadece yüz güzelliğinin belirgin olduğu fotolar kullanılmasına bir şey demem... Sadece biraz daha belirgin ve kaliteli fotoğraflar, belki biraz daha büyük fotoğraflar kullanılabilirmiş... :A
Onlar istiyorki cıbıldak fotolarla dolansın ortalık. Ramazan ayında özellikle (sonrasında bile) ben öyle bir şeye müsade edermiyim hiç :A
Fotoların boyuna gelince, 10 fotoyu kolaj yapmak zorladığı için böyle olmak zorunda kalındı. İleriki turlarda o da düzene girer.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...