2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben etkinlik yürüttüğümde ve bi de işin içine kaos girince bildirim trafiğim aşırı yoğun oluyor :A bu gibi durumlarda ortam sakinleştiğinde geriye gidip neler yazıldı diye yine okurken ozaman farkediyorum :A er yada geç illa görüyorum yinede :A dün gece birden bura alevlendi ve sayflarca yorum yazıldı :A sonuç olarak benden beklenmedik bildirim kaçırma durumu oldu :A

Yavaştan mesai zamanı başlıyor gümbür gümbür ilerleyeceğiz hayırlısıyla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kura işlemleri tamamdır. Ben ayarladım. iddialı isimler çok. İlk turdan iddialı bazı isimler elenebilir :A
foto durumu icin artik top sende @Tolstoyevski :A
bu arada konu uplanmamasina ragmen simiden 10 ziyaretci var :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kura işlemleri tamamdır. Ben ayarladım. iddialı isimler çok. İlk turdan iddialı bazı isimler elenebilir :A
foto durumu icin artik top sende @Tolstoyevski :A
bu arada konu uplanmamasina ragmen simiden 10 ziyaretci var :A
Fotoların genel yapısına dair kuralı da belirledin nasılsa, hele bi aşarsak o kuralı profil fotondaki modla hazırda bekliyorsun :A O yüzden kaçışımız yok DFSÜK (Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu) kanunlarını uygulamak dışında :A

• Harika
Fotoların genel yapısına dair kuralı da belirledin nasılsa, hele bi aşarsak o kuralı profil fotondaki modla hazırda bekliyorsun :A O yüzden kaçışımız yok DFSÜK (Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu) kanunlarını uygulamak dışında :A
basligi degistirdim :A artik yorum konusu olacak :A her tur üst tura cikanlari buraya yazariz :A

• Güldürdün
Afra Saraçoğlu nasıl senin radarına girmiş hayret ediyorum :A Senin değerlendirmene göre o kız ufak bir çocuk falan oluyor :A
Aleyna’da bir rakip olsun istedim ama ismi onun kader meşhur olmadığı için işi zor, normalde her türlü onu geçmesi lazım ama :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yolda görse 2. kez bakmayacağı kadınları etkinliğe alıyor...
Tols dört harfli kategorideki kadınları pek seviyor, o yüzden bu dediğin yanlış :A
Aleyna’da bir rakip olsun istedim ama ismi onun kader meşhur olmadığı için işi zor, normalde her türlü onu geçmesi lazım ama :A
Aleyna geçen sefer ilk turda elenmişti galiba. Antisi çok fazla. Afra'yı bilmiyorum ama muhtemelen daha fazla ilerlemiştir. Burada da çeyrek final falan görecektir bence :A

Tols dört harfli kategorideki kadınları pek seviyor, o yüzden bu dediğin yanlış :A

Aleyna geçen sefer ilk turda elenmişti galiba. Antisi çok fazla. Afra'yı bilmiyorum ama muhtemelen daha fazla ilerlemiştir. Burada da çeyrek final falan görecektir bence :A
O dört harfli kadınları arama kısmına yazarken seviyordur sadece... Yolda görünce "Teyzecim verin elinizi öpeyim." diyordur... 😣

Ekledim Tülin Özen ve Ebru Özkan'ı.
@kerem son kararı versin, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'yı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı :A
Keşke sen de aynı fedakarlığı Zuhal Topal için yapabilseydin çünkü anlamsız bir isteğin peşinden gidiyorsun. :A
@kerem benim hakkımın üstüne konacakmış az kalsın, gördüm...
Neden 100 onu anlamıyorum, neden 111 değil mesela? :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Çünkü 100 bile fazla. 70 planlanması yapılmıştı ve 111 demek fazladan 11 foto daha yüklemek demek. 90'da kapatmadığıma dua edin :A @Tolstoyevski
Son kararın ne? Yasemin mi Songül mü? Bizi en bekleten oldun 😡
Cevabım ikisi, ayırt edemiyorum. Şu dersem yalan olur. İkisi de çok dengeli isimler. :A

• Güldürdün
Cevabım ikisi, ayırt edemiyorum. Şu dersem yalan olur. İkisi de çok dengeli isimler. :A
Böyle güzeller güzeli bir kadın etkinlikte olmazsa ayıp edersin söyleyeyim. :A

598967.jpg

Ben senin yerine seçiyorum ozaman :A
@Tolstoyevski hangisinin seçildiğini halk oylama zamanı öğrensin :A son grup olarak açarız :A
------

Artık seçim benim :A
Songül Öden'i seç son dönemde proje açısından aktif bir isimdi. :A Yasemin Özilhan oyunculuğu bıraktı ve sadece bir dizide iki bölüm oynadı güzellik kadar aktiflik de önemli. :A

• Güldürdün
Songül Öden'i seç son dönemde proje açısından aktif bir isimdi. :A Yasemin Özilhan oyunculuğu bıraktı ve sadece bir dizide iki bölüm oynadı güzellik kadar aktiflik de önemli. :A
Ben daha güzel bulduğumu seçerim :A birini net hiç sevmiyorum nedense :A sıcak gelmiyor.

Ortağıma soracağım :A

Son düzenleme:
  • Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...