Ne demek inat? Bu etkinliğin sahlbi benim ve 70 düşünürken 100 kişi olmasına tamam dedim ve 3 hakkı olan kişiler öneri ile gelince hayır bunu kabul edemem gibi bir düşüncem yanlış olur. Benim zevkime göre şekillenmeyecek oylanacak isimler. 4-5 isim olsa seç derdim.
Sana bu iki isim nasıl tuhaf geliyorsa farkındaysan Binnur Kaya'da başkalarına tuhaf geldi 😊
Kusura bakmada burada abartan sensin.Ay şükür.Hayır kadının fanı değilim de göz var izan var doğal güzellik en azından.
Senin önerdiğin isimler kimlerdi Allah aşkına.
------
Binnur Kaya ve Demet Akbağ bu listenin yarısından daha güzeldir.Güzellik deyince illa 20-30 yaş güzelliği olacak diye bir şey yok aksine ikisi de kendi jenerasyonlarında gayet iyi.
![]()
Binnur Kaya güzel değil diyenlere laf yetiştirip alasını yapan sensin. Başka isimleri yadırgıyorsun. Burada başkasının önerdiği isimlere şunu çıkar bunu çıkar deme hakkın yok. Etkinliği yürüten biri olarak ben size diye bilirim. Yada sen öneren başka birine bu iyi değil şunla gel diyebilirsin ama ikide bir bana sitem etip etkinliğin gidişatına günlerdir laf atıp duruyorsun.
Ben hiç bir zaman senin etkinliklerde bu denli itiraz ve gereksiz söylemlerde bulunmadım.
Sana güzel gelmeyen başkasına güzel geliyor ki tercih edip önerildi.