2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demek inat? Bu etkinliğin sahlbi benim ve 70 düşünürken 100 kişi olmasına tamam dedim ve 3 hakkı olan kişiler öneri ile gelince hayır bunu kabul edemem gibi bir düşüncem yanlış olur. Benim zevkime göre şekillenmeyecek oylanacak isimler. 4-5 isim olsa seç derdim.
Sana bu iki isim nasıl tuhaf geliyorsa farkındaysan Binnur Kaya'da başkalarına tuhaf geldi 😊

Ay şükür. :A Hayır kadının fanı değilim de göz var izan var doğal güzellik en azından. :A

Senin önerdiğin isimler kimlerdi Allah aşkına. :A
------

Binnur Kaya ve Demet Akbağ bu listenin yarısından daha güzeldir. :A Güzellik deyince illa 20-30 yaş güzelliği olacak diye bir şey yok aksine ikisi de kendi jenerasyonlarında gayet iyi. :A
Kusura bakmada burada abartan sensin.
Binnur Kaya güzel değil diyenlere laf yetiştirip alasını yapan sensin. Başka isimleri yadırgıyorsun. Burada başkasının önerdiği isimlere şunu çıkar bunu çıkar deme hakkın yok. Etkinliği yürüten biri olarak ben size diye bilirim. Yada sen öneren başka birine bu iyi değil şunla gel diyebilirsin ama ikide bir bana sitem etip etkinliğin gidişatına günlerdir laf atıp duruyorsun.
Ben hiç bir zaman senin etkinliklerde bu denli itiraz ve gereksiz söylemlerde bulunmadım.
Sana güzel gelmeyen başkasına güzel geliyor ki tercih edip önerildi.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
GeojMkQYjke7gHKgCmcFvw.jpg

binnur-kaya2_16_9_1554703712-670x371.jpg

binnur-kaya-kimdir-binnur-kaya-kac-yasinda-13595188_6709_amp.jpg

Bu kadar güzel olamadık...

3+1 hakkım vardı, Simge'yi başkası önermiş bize de Songül Öden'i listeye almak düşer. :A
Hayır ilk mesajıma iyi bakarsan, Simge yazılmazsa Songül Öden yedekte olup yerine geçer dedim. Sen yanlış anlamışsın :A
------

Tamam işte son oyunu değiştirdi @kerem. :A

İnat dememin nedeni bu işte. :A Listede hala birkaç kişilik de olsa boşluk var yani oradan buradan ufak öneriler almaktan zarar gelmez. Meclisten kanun teklifi geçirmeye çalışıyormuşum gibi hissediyorum. :A
------

Zuhal Topal mı. :F Binnur Kaya'ya laf ediyorsun ama ikisinin arasında sadece 5 yaş fark var. :A
Son oyunu değiştirmedi
O
Seray Kaya, Saadet Işıl Aksoy ve Yasemin Ergene ismini verdi. @kerem

Kusura bakmada burada abartan sensin.
Binnur Kaya güzel değil diyenlere laf yetiştirip alasını yapan sensin. Başka isimleri yadırgıyorsun. Burada başkasının önerdiği isimlere şunu çıkar bunu çıkar deme hakkın yok. Etkinliği yürüten biri olarak ben size diye bilirim. Yada sen öneren başka birine bu iyi değil şunla gel diyebilirsin ama ikide bir bana sitem etip etkinliğin gidişatına günlerdir laf atıp duruyorsun.
Ben hiç bir zaman senin etkinliklerde bu denli itiraz ve gereksiz söylemlerde bulunmadım.
Sana güzel gelmeyen başkasına güzel geliyor ki tercih edip önerildi.
Tamam bundan sonra ben hiçbir şeye karışmıyorum sadece oyumu verir giderim. İnat deyince kızıyorsun ama galiba ikimizde de aynı inat var o yüzden bir türlü uzlaşamıyoruz. :) Zaten bu gidişle eklenmesi gereken daha nice isim eklenemeyecek uğraşamayacaşım daha fazla.

GeojMkQYjke7gHKgCmcFvw.jpg

binnur-kaya2_16_9_1554703712-670x371.jpg

binnur-kaya-kimdir-binnur-kaya-kac-yasinda-13595188_6709_amp.jpg

Bu kadar güzel olamadık...
Aynen. :A

images

• Güldürdün
Tamam bundan sonra ben hiçbir şeye karışmıyorum sadece oyumu verir giderim. İnat deyince kızıyorsun ama galiba ikimizde de aynı inat var o yüzden bir türlü uzlaşamıyoruz. :) Zaten bu gidişle eklenmesi gereken daha nice isim eklenemeyecek uğraşamayacaşım daha fazla.

images
Eeee yine Binnur'dan güzel :A Yalnız sen aradaki farkı anlamıyorsun ben birazcık dalgasına Zuhal Topal öneriyorum sen ciddi ciddi Binnur Kaya diyorsun :A Benim dalgasına dediğim isim bile senin ciddi dediğin isimden 10 kat falan güzel bu arada :A
Dosi'ye yazdığında da haklısın bu gidişle eklenmesi gereken bir sürü isim eklenmez. Binnur Kaya gibi öneriler olduğu sürece sklgjsgklkls

images
Zaten 3 dakika kaldı. Önerini sundun ve eklendi. Zaten başka isimler için ısrar etmen hata.
------

Naparsanız yapın. :A Ben yorgunum çıkıyorum, kolay gelsin. :bhr:
Dur kim? Yasemin veya Songül? :A

Ortadaki Yabancı Damat dizisinden? (b)
Sempatik biri ama herkesten güzel demek garip :A
Ya sempatiklik yarışması mı bu :A Kusura bakmayın güzellik göreceli falan da değildir. Herkesten güzel mi dedi bir de nerde o mesaj biraz gülmem lazım skljlgskljkgklsjklgjks
En favori yabancı yakışıklıklara pp'mdeki George Costanza ile girecem ben de madem herkes sevdiği ünlüleri söylüyor skljgklskl

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya sempatiklik yarışması mı bu :A Kusura bakmayın güzellik göreceli falan da değildir. Herkesten güzel mi dedi bir de nerde o mesaj biraz gülmem lazım skljlgskljkgklsjklgjks
En favori yabancı yakışıklıklara pp'mdeki George Costanza ile girecem ben de madem herkes sevdiği ünlüleri söylüyor skljgklskl
Sıradaki etkinlik hayırlı olsun @MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock :A

Eeee yine Binnur'dan güzel :A Yalnız sen aradaki farkı anlamıyorsun ben birazcık dalgasına Zuhal Topal öneriyorum sen ciddi ciddi Binnur Kaya diyorsun :A Benim dalgasına dediğim isim bile senin ciddi dediğin isimden 10 kat falan güzel bu arada :A
Dosi'ye yazdığında da haklısın bu gidişle eklenmesi gereken bir sürü isim eklenmez. Binnur Kaya gibi öneriler olduğu sürece sklgjsgklkls
Bana göre de Binnur Kaya estetikle burnunu yaptıran Zuhal Topal'dan daha güzel üstelik doğal haliyle. :A Sen Geniş Aile etkisiyle nasıl duygusal yaklaşıp eklettiysen ben de bu açıdan yaklaşıyorum yani laf etmeye hakkın yok. :A
------

Zaten 3 dakika kaldı. Önerini sundun ve eklendi. Zaten başka isimler için ısrar etmen hata.
------

Dur kim? Yasemin veya Songül? :A
Buradaki çoğu isimden daha çok yüksek potansiyelli isimler olduğu için ısrar ettim hani yarış daha heyecanlı olur diye. Normal öneri yapayım dedim ama burnumdan geldi bir daha asla böyle katkıda bulunmadan oyumu verir giderim. :)

Bana göre de Binnur Kaya estetikle burnunu yaptıran Zuhal Topal'dan daha güzel üstelik doğal haliyle. :A Sen Geniş Aile etkisiyle nasıl duygusal yaklaşıp eklettiysen ben de bu açıdan yaklaşıyorum yani laf etmeye hakkın yok. :A
------

Buradaki çoğu isimden daha çok yüksek potansiyelli isimler olduğu için ısrar ettim hani yarış daha heyecanlı olur diye. Normal öneri yapayım dedim ama burnumdan geldi bir daha asla böyle katkıda bulunmadan oyumu verir giderim. :)
Neyse anlaşmak mümkün değil :A Ben yerli pazarına hakim değilim dedim sonra dosi'ye ayıp olmasın diye 2 ciddi öneri 1 tane de komik öneride bulundum :A Sen Binnur Kaya'da ciddisin üstüne listedeki çoğu kişiden güzel diyorsun..

Neyse anlaşmak mümkün değil :A Ben yerli pazarına hakim değilim dedim sonra dosi'ye ayıp olmasın diye 2 ciddi öneri 1 tane de komik öneride bulundum :A Sen Binnur Kaya'da ciddisin üstüne listedeki çoğu kişiden güzel diyorsun..
Evet güzel sonuçta güzellik subjektif bir şey. :A Tekrar ediyorum üstelik buradaki bir sürü ismin botoksu, estetiği falan var onlar göze batmıyor da Binnur Kaya mı batıyor anlamak güç gerçekten.

• Olmamış
------

Ben de istesem kendim liste oluşturup direk etkinlik başlatırdım. Üyelerin önerileri ile herzaman etkinlik yürütüyorum. Ben bir başkasının önerisini sırf sen sevmiyorsun diye iptal edemem. Tıpkı başkasının senin önerini beğenmediği için iptal etmediğim gibi.
Ben yapılan önerileri kabul etmesem veya kabul ettikten sonra iptal edersem bu onlara karşı saygısızlık olur ve ben böyle bir şey yapamam :)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Ben de istesem kendim liste oluşturup direk etkinlik başlatırdım. Üyelerin önerileri ile herzaman etkinlik yürütüyorum. Ben bir başkasının önerisini sırf sen sevmiyorsun diye iptal edemem. Tıpkı başkasının senin önerini beğenmediği için iptal etmediğim gibi.
Ben yapılan önerileri kabul etmesem veya kabul ettikten sonra iptal edersem bu onlara karşı saygısızlık olur ve ben böyle bir şey yapamam :)
Bazı isimleri eleştirdim ama herhangi bir öneriyi iptal et falan demedim ki? Listede 94-95 kişi görünüyor ve az da olsa boşluk var ondan bu kadar lobi yaptım. Onlar kabul ediliyorsa ve hala boşluk varken benim saydığım isimler de eklenebilir diye önerdim sadece.

Bazı isimleri eleştirdim ama herhangi bir öneriyi iptal et falan demedim ki? Listede 94-95 kişi görünüyor ve az da olsa boşluk var ondan bu kadar lobi yaptım. Onlar kabul ediliyorsa ve hala boşluk varken benim saydığım isimler de eklenebilir diye önerdim sadece.
O boşluklara eklenecek adaylar var hem de iddialı isimler ve ben daha aralarında vazgeçmek zorundayım bazılarından ki bu adaylardan biri Ebru Özkan
------

Listenin son haline bak ve eksik olarak düşündüklerin var mı?
Bergüzar Korel kesin eklenecek.
Onun haricinde Meryem Uzerli, Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay Tülin Özen Tuğba Yurt vs...

• Beğendim
Reactions: MasacRE
O boşluklara eklenecek adaylar var hem de iddialı isimler ve ben daha aralarında vazgeçmek zorundayım bazılarından ki bu adaylardan biri Ebru Özkan
------

Listenin son haline bak ve eksik olarak düşündüklerin var mı?
Bergüzar Korel kesin eklenecek.
Onun haricinde Meryem Uzerli, Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay Tülin Özen Tuğba Yurt vs...
Bergüzar Korel de dahil bu saydıklarının hepsi 2021 yılında bu yarışmada yeri olmayan isimler bana göre :A Onun dışında da ben başka ekleme yapmayayım zaten :D Listeyi bir gözden geçiririm ama sanırım hata yoktur.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...