2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demet Akbaaaaaaaağ mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı, Binnur Kayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?

Cosmo Kramer Omg GIF

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Demet Akbaaaaaaaağ mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı, Binnur Kayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?

Cosmo Kramer Omg GIF
Demet Akbağ nereden çıktı. 😱

Onlar olmayacak ama Aleyna Tilki, Yasemin Ergene falan olacak ya gerçekten şaka gibi. Bu kadar inat iyi değil gerçekten. :)
Aslında bu Aleyna ile kararsız kaldığı için di. Aleyna llstede, bu yüzden Simge eklenecek şimdi. @Tolstoyevski haledersin :A

Çok zorlayan sensin, kendi etkinliklerine bizim düşüncelerimiz böylesi şekil vermiyor Songül Öden olmayacak. Binnur Kaya onu temsil eder :A konu kapandı
Otomatikmen son oyum Songül Öden'e gidiyor o zaman. :A

• Harika
  • İlginç
Reactions: Dosi and Aserat
Ama şimdi başta önerildiği sanıldığı için önermeyen vardır :A Meryem Uzerli devre dışı kalır. Özgü Namal'ı silmeyeceğim.

Tamam be dokunmam. Okadar kıymetli madem :A
Aslında bu Aleyna ile kararsız kaldığı için di. Aleyna llstede, bu yüzden Simge eklenecek şimdi. @Tolstoyevski haledersin :A

Çok zorlayan sensin, kendi etkinliklerine bizim düşüncelerimiz böylesi şekil vermiyor Songül Öden olmayacak. Binnur Kaya onu temsil eder :A konu kapandı
Simge What? :A Soyadı yani neydi tam olarak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Onlar olmayacak ama Aleyna Tilki, Yasemin Ergene falan olacak ya gerçekten şaka gibi. Bu kadar inat iyi değil gerçekten. :)
Ne demek inat? Bu etkinliğin sahlbi benim ve 70 düşünürken 100 kişi olmasına tamam dedim ve 3 hakkı olan kişiler öneri ile gelince hayır bunu kabul edemem gibi bir düşüncem yanlış olur. Benim zevkime göre şekillenmeyecek oylanacak isimler. 4-5 isim olsa seç derdim.
Sana bu iki isim nasıl tuhaf geliyorsa farkındaysan Binnur Kaya'da başkalarına tuhaf geldi 😊

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
@Dosi lütfen şu yarışmada gizli bir jüri olsun ve şu listede eleme yapma hakkı olsun. Binnur Kaya ne demek yaaaa Demet Akbağ ne demek?

• Güldürdün
Survivor yarışmacısı diye küçümsediklerin şuan program sunuculuğu yapıyor.
Yasemin Ergene yakın zamanda Mucize Doktor'da yer almadı mı? (b)

Binnur Kaya ilk turu zor geçer. Çok istiyorsan Songül Öden'i onla değiş.

Tüm adayların listede :A merak etme.
Hepsini tek tek çeyrek finale çıkarmazsan bozuşuruz...

• Güldürdün
Ne demek inat? Bu etkinliğin sahlbi benim ve 70 düşünürken 100 kişi olmasına tamam dedim ve 3 hakkı olan kişiler öneri ile gelince hayır bunu kabul edemem gibi bir düşüncem yanlış olur. Benim zevkime göre şekillenmeyecek oylanacak isimler. 4-5 isim olsa seç derdim.
Sana bu iki isim nasıl tuhaf geliyorsa farkındaysan Binnur Kaya'da başkalarına tuhaf geldi 😊

@Dosi lütfen şu yarışmada gizli bir jüri olsun ve şu listede eleme yapma hakkı olsun. Binnur Kaya ne demek yaaaa Demet Akbağ ne demek?
Şu kısım geçerli :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ay şükür. :A Hayır kadının fanı değilim de göz var izan var doğal güzellik en azından. :A
Senin önerdiğin isimler kimlerdi Allah aşkına. :A
------

Yahu öyle de yaş sınırı olsun bari 50 yaşındaki kadınların en güzellikle ne işi olur Allah aşkına.
Binnur Kaya ve Demet Akbağ bu listenin yarısından daha güzeldir. :A Güzellik deyince illa 20-30 yaş güzelliği olacak diye bir şey yok aksine ikisi de kendi jenerasyonlarında gayet iyi. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and slhttnmtl
Son oyun mu? Sen 3 hakkı dedin bile :A
Ay şükür. :A Hayır kadının fanı değilim de göz var izan var doğal güzellik en azından. :A

Songül Öden yok, Binnur Kaya yeterli
------

Yahu öyle de yaş sınırı olsun bari 50 yaşındaki kadınların en güzellikle ne işi olur Allah aşkına.
Niye, geçen sefer 70 yaş da vardı :A yaş sınırımız yok:A 18+ herkes :AA

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx

Zuhal Topal, Rojda Demirer ve Serenay Sarıkaya :A Hepsi de güzellik olarak 100 tane Binnur Kaya eder ayrıca :A Zuhal Topal en zayıf halka olmasına rağmen yine bir albenisi var. Binnur Kaya güzel değil sevimli, sempatik.

Tamam işte son oyunu değiştirdi @kerem. :A

İnat dememin nedeni bu işte. :A Listede hala birkaç kişilik de olsa boşluk var yani oradan buradan ufak öneriler almaktan zarar gelmez. Meclisten kanun teklifi geçirmeye çalışıyormuşum gibi hissediyorum. :A
------

Zuhal Topal, Rojda Demirer ve Serenay Sarıkaya :A Hepsi de güzellik olarak 100 tane Binnur Kaya eder ayrıca :A Zuhal Topal en zayıf halka olmasına rağmen yine bir albenisi var. Binnur Kaya güzel değil sevimli, sempatik.
Zuhal Topal mı. :F Binnur Kaya'ya laf ediyorsun ama ikisinin arasında sadece 5 yaş fark var. :A

------

Binnur Kaya ve Demet Akbağ bu listenin yarısından daha güzeldir. :A Güzellik deyince illa 20-30 yaş güzelliği olacak diye bir şey yok aksine ikisi de kendi jenerasyonlarında gayet iyi. :A

------

Niye, geçen sefer 70 yaş da vardı :A yaş sınırımız yok:A 18+ herkes :AA
3+1 hakkım vardı, Simge'yi başkası önermiş bize de Songül Öden'i listeye almak düşer. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat
Tamam işte son oyunu değiştirdi @kerem. :A

İnat dememin nedeni bu işte. :A Listede hala birkaç kişilik de olsa boşluk var yani oradan buradan ufak öneriler almaktan zarar gelmez. Meclisten kanun teklifi geçirmeye çalışıyormuşum gibi hissediyorum. :A
------

Zuhal Topal mı. :F Binnur Kaya'ya laf ediyorsun ama ikisinin arasında sadece 5 yaş fark var. :A
Ne oldu Zuhal Topal mı dikkatini çekti sadece :A Onu öylesine söyledim zaten ama arada 5 yaş fark olsa da fizik olarak en azından Binnur Kaya'ya 1000 basar onu ne yapacan? :A
Binnur Kaya'yı eklemen kötü olmuş aslında. Niye sevdiğin kadının 2-3 oy almasını izlemek istiyorsun ki :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...