"Yasak Elma" Final Yapıyor! | FOX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sefirin Kızı gitti, Yasak Elma gitti, Kağıt Ev etki yapamadı. Çukur'un ben kaldım usta ben kaldım demek için son şansı yap bir güzellik Ay Yapım. :)
Çukur için artık öyle bir güzelliğin yapılacağını sanmıyorum. :D Çoğu karakter öldü final yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çukur için artık öyle bir güzelliğin yapılacağını sanmıyorum. :D Çoğu karakter öldü final yolunda emin adımlarla ilerliyor.
O da final olsun bi zahmet :A
------

5. Sezon onayı alırdı dizi zaman atlamasına güvendikleri için ama tepki alınca evdeki senaryo çarşıya uymadı :( zaman atlaması olsa da izlerdim :(

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: serhatt
O da final olsun bi zahmet :A
------

5. Sezon onayı alırdı dizi zaman atlamasına güvendikleri için ama tepki alınca evdeki senaryo çarşıya uymadı :( zaman atlaması olsa da izlerdim :(
Olacak zaten final kararı çıktı. :A

Aynen zaman atlaması kötü etkiledi diziyi, hemen çevirdiler ama sonuç yine de hüsran oldu. Bende izlerdim her şeye rağmen.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Evet bu sefer tutmadı keşke tutsaydı :( umarım bu senaristler gene böyle bir harika senaryo ile karşımızda olurlar
Bende öyle olmasını umuyorum ama Yasak Elma gibisi asla gelmez bir daha. :( Sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...