- Reaksiyon puanı
- 86,339
- Puanı
- 1,060
Kaçta kalmıştın?evette son bölümleri izleyemedim başlıcam inşAllah
------
En baştan izlemek istersen haberim olsun.Annem izlerken bakıyordum canım.![]()
Kaçta kalmıştın?evette son bölümleri izleyemedim başlıcam inşAllah
En baştan izlemek istersen haberim olsun.Annem izlerken bakıyordum canım.![]()
Yok almıyım sağol.Kaçta kalmıştın?
------
En baştan izlemek istersen haberim olsun.![]()
Niye hayatım, reelde uygulayabileceğin birkaç taktik öğrenirsin lazım olur.Yok almıyım sağol.![]()
Kaçta kalmıştın?
------
En baştan izlemek istersen haberim olsun.![]()
Yok almıyım sağol.![]()
Neyse çok değilmiş ama izlemelisin bir an önce, hoşuna gidecektir.Valla herhalde bir 10 bölümüm var
------
niye eğlenirdin kuzum![]()
Neyse çok değilmiş ama izlemelisin bir an önce, hoşuna gidecektir.![]()
4 sezon seni çatır çatır çatlattı başarısıyla şimdi de alnının akıyla final yapıyor bu yüzden bu videoyu sana geri iade ediyorum.
Çukur için artık öyle bir güzelliğin yapılacağını sanmıyorum.Sefirin Kızı gitti, Yasak Elma gitti, Kağıt Ev etki yapamadı. Çukur'un ben kaldım usta ben kaldım demek için son şansı yap bir güzellik Ay Yapım.![]()
O da final olsun bi zahmetÇukur için artık öyle bir güzelliğin yapılacağını sanmıyorum.Çoğu karakter öldü final yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Olacak zaten final kararı çıktı.O da final olsun bi zahmet
------
5. Sezon onayı alırdı dizi zaman atlamasına güvendikleri için ama tepki alınca evdeki senaryo çarşıya uymadızaman atlaması olsa da izlerdim
![]()
AynenOlacak zaten final kararı çıktı.
Aynen zaman atlaması kötü etkiledi diziyi, hemen çevirdiler ama sonuç yine de hüsran oldu. Bende izlerdim her şeye rağmen.
Bir farklılık yapmak istedi senarist her zaman ki gibi ama maalesef bu sefer tutmadı. Keşke.Aynen
Keşke yapmasalardı öyle![]()
Evet bu sefer tutmadı keşke tutsaydıBir farklılık yapmak istedi senarist her zaman ki gibi ama maalesef bu sefer tutmadı. Keşke.![]()
Bende öyle olmasını umuyorum ama Yasak Elma gibisi asla gelmez bir daha.Evet bu sefer tutmadı keşke tutsaydıumarım bu senaristler gene böyle bir harika senaryo ile karşımızda olurlar
Gelmeyebilir bence baya iyi bir senaryoya sahipti diziBende öyle olmasını umuyorum ama Yasak Elma gibisi asla gelmez bir daha.Sence?
Yayındaki entrika dizilerini izleyince Yasak Elma dışında öbürleri gözüme kalitesiz geliyoBende öyle olmasını umuyorum ama Yasak Elma gibisi asla gelmez bir daha.Sence?
Aynı ben.Yayındaki entrika dizilerini izleyince Yasak Elma dışında öbürleri gözüme kalitesiz geliyo![]()
Gelmeyecektir zaten, benim hiç umudum yok. Bu tadı bir daha yakalayamayacağız gibi.Gelmeyebilir bence baya iyi bir senaryoya sahipti dizi![]()
Sadakatsiz ve Baraj'a bakıyorum bir de Yasak Elma'ya bakıyorum arasında çok fark varAynı ben.Bana da öyle geliyor ki haklıyız da.
![]()
Hahahaah çok iyi tasvir ettin.Sadakatsiz ve Baraj'a bakıyorum bir de Yasak Elma'ya bakıyorum arasında çok fark var
Şehir merkezi ve köy gibi düşün![]()