'Yasak Elma'da Flaş Ayrılık! | FOX

Rüya bölümünü de paylaşmıştı. :A

Herkes toplanmışken Nadir'in cenazesine geldiği gibi gelse... :bhr: Ne güzel olur. :A
Aynen o bölüm herkesi trollemişti dizi ama yine komple rüya bir bölüm yapmazlar artık. Final olmayacak olsa belki ihtimal verebilirdim. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Son sezondan memnun olan kişi sayısı çok az yine de yeni sezonu hakediyor bence. Ki yeni sezona devam etmek isteniyorsa bu üç kadın karakter diziden ayrılmamalı kesinlikle. Eğer öyle olacaksa final yapması daha doğru olur.

Gidiyor gönlümün efendisi... :T @phoebebuffay @Dosi @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Bussy

hagny9.png

tbaffr.jpg

Eda Ece, aşkım görüşürüz diyip yılan emojisi koyarak yorum yapmış, yapmacık geldi ve böyle bir hissiyat aldım nedense. Ama bir yandan da mantıksız geliyor, bilemiyorum. :A
Daha samimi bir şey yazmak varken yada hikayeye atmak varken neden öyle bir şey yaptı bende anlamadım, sonuçta yapabilirdi çünkü Nesrin duyurdu artık. :A

Umarım düşündüğün gibi olur da izlemeye devam ederiz queen'i. :bhr:

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
O konuda kimse benle yarışa dahi giremez. :A Şöyle başlayacaksın Ayşe ve Aysel'li bölümlerden oh. Sonra depresyonlu bölümler. :A
Aysel (Fikri'nin annesiydi sanırım) o bölümleri az çok hatırlıyorum, dizinin en güzel bölümleri arasında benim için ilk 3'e girerdi. :A Ayşe kim bilmiyorum. :F

Tülay. :love1:

Aysel (Fikri'nin annesiydi sanırım) o bölümleri az çok hatırlıyorum, dizinin en güzel bölümleri arasında benim için ilk 3'e girerdi. :A Ayşe kim bilmiyorum. :F

Tülay. :love1:

E yuh. Yedi Bela Aysel Fikri'nin 150 bin lira çaldığı annesi, Ayşe de mahalleye gelen bi kız vardı Fiko'yla hoşlaşıyorlardı Beren Gökyıldız yani. :F

Ah canım benim. :love1:

• Güldürdün
E yuh. Yedi Bela Aysel Fikri'nin 150 bin lira çaldığı annesi, Ayşe de mahalleye gelen bi kız vardı Fiko'yla hoşlaşıyorlardı Beren Gökyıldız yani. :F

Ah canım benim. :love1:
150 bin olayını hiç hatırlamıyorum. :A Şimdi sen deyince hatırladım. :F Baştan başlayacak olursan haber ver, birlikte izleyelim. :Z

Umarım yine Medyapım dizisinde görürüz Nesrin Cavadzade'yi. :T

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
150 bin olayını hiç hatırlamıyorum. :A Şimdi sen deyince hatırladım. :F Baştan başlayacak olursan haber ver, birlikte izleyelim. :Z

Umarım yine Medyapım dizisinde görürüz Nesrin Cavadzade'yi. :T
Üstüne çok dizi izledik, normaldir. :A Yakın zamanda imkansız gibi ama yaz gelivermiş başlayıvermişim bir de bilemem. :A Yani başlarsam da söylerim tabiki. :Z

O zaman Nesrin Cavadzade'yi bir daha Medyapım dizisinde görme dualarına başlamamız gerekiyor. :F

• Harika