Aynen o bölüm herkesi trollemişti dizi ama yine komple rüya bir bölüm yapmazlar artık. Final olmayacak olsa belki ihtimal verebilirdim.Rüya bölümünü de paylaşmıştı.
Herkes toplanmışken Nadir'in cenazesine geldiği gibi gelse...Ne güzel olur.
![]()
Aynen o bölüm herkesi trollemişti dizi ama yine komple rüya bir bölüm yapmazlar artık. Final olmayacak olsa belki ihtimal verebilirdim.Rüya bölümünü de paylaşmıştı.
Herkes toplanmışken Nadir'in cenazesine geldiği gibi gelse...Ne güzel olur.
![]()
Bu paylaşımlar fake atma ihtimallerine karşı umudumu arttırdı nedense.
Olur mu olur.Bu paylaşımlar fake atma ihtimallerine karşı umudumu arttırdı nedense.![]()
Eda Ece, aşkım görüşürüz deyip yılan emojisi koyarak yaptığı yorum yapmacık geldi ve böyle bir hissiyat aldım nedense. Ama bir yandan da mantıksız geliyor, bilemiyorum.Olur mu olur belki.![]()
Daha samimi bir şey yazmak varken yada hikayeye atmak varken neden öyle bir şey yaptı bende anlamadım, sonuçta yapabilirdi çünkü Nesrin duyurdu artık.Eda Ece, aşkım görüşürüz diyip yılan emojisi koyarak yorum yapmış, yapmacık geldi ve böyle bir hissiyat aldım nedense. Ama bir yandan da mantıksız geliyor, bilemiyorum.![]()
Ya of, Nesrin Cavadzade'nin neden oynadığı dizileri bu kadar çok seviyorum ve aniden dizilerden çıkıyor.
Ah bi bilsem... Bizim Hikaye'den de aynı şekilde pat diye çıktı.Ya of, Nesrin Cavadzade'nin neden oynadığı dizileri bu kadar çok seviyorum ve aniden dizilerden çıkıyor.![]()
Of of kaderi değişmiyor kadıncağızın. Ne Tülay'ı ne Şahika'yı asla unutamam ki ikisi de efsane karakterlerdi.Ah bi bilsem... Bizim Hikaye'den de aynı şekilde pat diye çıktı.![]()
Bende gidip izleyeyim...Of of kaderi değişmiyor kadıncağızın. Ne Tülay'ı ne Şahika'yı asla unutamam ki ikisi de efsane karakterlerdi.Gidip Tülay sahneleri izlemem gerek.
![]()
Ah be canım dizim ne efsaneydi. Bu arada random fragmanlar açtım 2 yıl olacak ama o bölümlerde yaşanan çoğu olaylar aklımda. Ben cidden gidip bi izlemeliyim.Bende gidip izleyeyim...Tülay'da bir başkaydı, Tufan ile Filiz ile çok iyiydi sahneler.
![]()
Bizim Hikaye çok iyidi oradaki karakteri de iyidiAh bi bilsem... Bizim Hikaye'den de aynı şekilde pat diye çıktı.![]()
Benim de gidip baştan izlemem gerekiyor.Ah be canım dizim ne efsaneydi. Bu arada random fragmanlar açtım 2 yıl olacak ama o bölümlerde yaşanan çoğu olaylar aklımda. Ben cidden gidip bi izlemeliyim.![]()
O konuda kimse benle yarışa dahi giremez.Benim de gidip baştan izlemem gerekiyor.Olayları hatırlamıyorum.
![]()
Aysel (Fikri'nin annesiydi sanırım) o bölümleri az çok hatırlıyorum, dizinin en güzel bölümleri arasında benim için ilk 3'e girerdi.O konuda kimse benle yarışa dahi giremez.Şöyle başlayacaksın Ayşe ve Aysel'li bölümlerden oh. Sonra depresyonlu bölümler.
![]()
E yuh. Yedi Bela Aysel Fikri'nin 150 bin lira çaldığı annesi, Ayşe de mahalleye gelen bi kız vardı Fiko'yla hoşlaşıyorlardı Beren Gökyıldız yani.Aysel (Fikri'nin annesiydi sanırım) o bölümleri az çok hatırlıyorum, dizinin en güzel bölümleri arasında benim için ilk 3'e girerdi.Ayşe kim bilmiyorum.
Tülay.
Benim de unuttum çoğu konuyuBenim de gidip baştan izlemem gerekiyor.Olayları hatırlamıyorum.
![]()
150 bin olayını hiç hatırlamıyorum.E yuh. Yedi Bela Aysel Fikri'nin 150 bin lira çaldığı annesi, Ayşe de mahalleye gelen bi kız vardı Fiko'yla hoşlaşıyorlardı Beren Gökyıldız yani.
Ah canım benim.![]()
Üstüne çok dizi izledik, normaldir.150 bin olayını hiç hatırlamıyorum.Şimdi sen deyince hatırladım.
Baştan başlayacak olursan haber ver, birlikte izleyelim.
Umarım yine Medyapım dizisinde görürüz Nesrin Cavadzade'yi.![]()