Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.İşte Yasak Elma farkı.![]()
Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.İşte Yasak Elma farkı.![]()
Aovvv.Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.![]()
Şahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Aovvv.![]()
Aman aman gerek yok. Ölsün ve bitsin.Şahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Cenaze namazları, gazete ilanları...
![]()
Neden be?Aman aman gerek yok. Ölsün ve bitsin.![]()
Eda Ece de set bu aralar çok eğlenceli diye story atmış. Ne yapıyorlar, ne ediyorlar bilmem ama bana da fake geldi bu olanlardan sonra.Bu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
O tarz şeyler gereksiz ve abartı çünkü.Neden be?Queen'i unutmayacağız.
![]()
Ters köşe olma ihtimaliBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
O tarz şeyler gereksiz ve abartı çünkü.![]()
Şşt bu konuda Süleyman Çakır denen karaktere az laf etmedim.
Umarım öyledir, öyle olur.Ters köşe olma ihtimali![]()
Bu şekilde ölüm ve ayrılık şaşırtmıştı. Yalan çıkarsa şaşırmam. Bu dizi artık seyircilerle dalga geçmeye alıştıBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Nesrin ayrıldığı için gülüyo bence de fake JDLSBSKDNSKDBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Çaycı Hüseyin'i unutmayalımŞahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Cenaze namazları, gazete ilanları...
![]()
İnsan kardeşinin cenazesinde güler mi Kara ayıp püü
Boynundaki yılanlı kolye detayı.
Kolyeyi sen deyince fark ettim. 😱Boynundaki yılanlı kolye detayı.
O değil de şu hanım teyzemiz cenaze havasına epey girmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 101839
Benim de gözüm ilk ona takıldı, altında mesaj var bence.Kolyeyi sen deyince fark ettim. 😱
İyi figüranmış teyze.![]()
2. dakikada başlıyor @slhttnmtlBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Ha videoyu tamamen izlememiştim fotoğraf zannetim. Ah çok iyiymiş.2. dakikada başlıyor @slhttnmtl![]()