Emre Ozansoy
Moderatör
Hayır.Devam edip etmeyeceği ile ilgili bir haber yok mu hala?
Hayır.Devam edip etmeyeceği ile ilgili bir haber yok mu hala?
Nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda ben bu diziden sıkıldım ya.
Bu sene bırakmadığım tek dizi Hekimoğlu herzaman gününde izliyorum.Geçen hafta sonu 46. bölüme TV'de denk geldim. Vakanın ilginçliği mi yoksa ekibin dokusu mu bilemedim ama bölüm sonunu sıkılmadan getirdim. Baştan izlemek mübah oldu artık bana
Sadece bölüm sayısı ve süresi korkutuyorBu sene bırakmadığım tek dizi Hekimoğlu herzaman gününde izliyorum.
Beğenirsin kesin
Aslında birbiri ile çok bağlantılı değil. Hepsini izlemek istemiyorsan arada seçebilirsin.Sadece bölüm sayısı ve süresi korkutuyor
Başlayacağım inşallah bir günAslında birbiri ile çok bağlantılı değil. Hepsini izlemek istemiyorsan arada seçebilirsin.
Konuk oyuncular bir süre kalınca bağlantılı oluyor.
Günde bir bölüm izlesen 2 ayda biter süresi insanı sıkmıyor çünkü vaka çözümleri çok keyifli.
Senaristin kafasında hala nasıl bir final var anlamadım. Eğer 4. sezona girdiysek bize Kaan, Damla ve Aytaç gibi en az 4.5 sağlam oyuncu lazım. Figüranlar ile yapılacak bölümler değil bu. Ayrıca bir dijital planı olsaydı Damla ve Aytaç ayrılmazdı çünkü karakterler diziden çıkmış değil. Cidden bizi çok garip bir 3 bölüm bekliyor. Dizi asıl bu sezondan sonra başlıyordu.
Haftaya final değilmiş gibi yeni ekibi toplamışlar