Finale 6 bölüm kalmışken bu kadar sade bölümlerin işlenmesini ben garipsiyorum. Acaba senarist dizinin dijitale geçeceğine mi inanıyor? Yoksa şimdiye kadar kalan 5 sezonun özeti niteliğinde bir şeyler görmeyi isterdim.
Bölüm çok duygusal bir konuyu işliyor. Bol bol dramatik sahneler olacaktır. Hastanede yine Mehmet Ali ağırlıklı bir bölüm olacak. Umarım bölümün sonu orijinaldeki gibi biter yoksa bölümün hikaye için başka bir amacı kalmıyor.
Bebek köpeğin orijinalde sahneleri çok komikti. Ateş ile eğlenceli sahneleri olacaktır. Köpeğin sonda yaptığı efsane bir hareket vardı umarım onu bizim köpekte yapabilir. Fanların aşırı seveceği bir olay.
Yeni senarist saçma bir akşam yemeği eklemiş bölüme. Bu zamana kadar orijinalde olmayan şeyler küçük oluyordu ama bu sefer büyük bir olaya girdiler. Ben çok gereksiz buluyorum. Sırf hayranlar mutlu olacak diye hikayeyi bozmanın bir anlamı yok.
Final haberinden sonra dizinin hayranlarında bir bozulma görmeye başladım. Hiç yapmayacakları şeyler yapıyorlar. Gider ayak kendilerini bozmaları beni üzdü.