İşte niye yazmıyon ki yaz işte....Yok çok yüksek puanı hak ediyor ve harikanı kapardım. Onu demek istedim
Ve diğer kısımda da bundna dolayı öyle dedim 👇
İşte niye yazmıyon ki yaz işte....Yok çok yüksek puanı hak ediyor ve harikanı kapardım. Onu demek istedim
Ve diğer kısımda da bundna dolayı öyle dedim 👇
Bu sezon bitsin olmadı orda belirtirim. Ben pek puan yazan biri değilim ama bu en az 9.5 rahat alır benden. Hatta 9.8 bile 3. sezon bitsin. Bazı bölümlerde puan kısmını yazarım belki.İşte niye yazmıyon ki yaz işte....
Limo bence bunların da bir tık üstü bir bölümBu sezon bitsin olmadı orda belirtirim. Ben pek puan yazan biri değilim ama bu en az 9.5 rahat alır benden. Hatta 9.8 bile 3. sezon bitsin. Bazı bölümlerde puan kısmını yazarım belki.
Ha sen yorum olarak diyorsan sana sinir olmuştum ya ondan ama şaka yapıyorum. Yorum yaparım tabiki onlara da yorumsuz bıraktığım bölüm yok. Bakalım onlarda bunun ve Otopark kadar iyi olacak mı
Ozaman bunu 9.5 yapar ona yüksek puan veririm tabi herkesin zevki farklı oluyor. Bakalım ben de aynı fikirde olavakmıyım. Burda hoşuma giden tüm karakterlere eşit rol verilmesi. Her birinin bir hikayesi oldu. Başta Jerry öylece uyur ve hikayesi pek olmaz diye düşündüm ama o da 'çıplak' adamla vakit geçirdi, tabi bölümün yıldızı net Kramer olduLimo bence bunların da bir tık üstü bir bölüm
Ozaman bunu 9.5 yapar ona yüksek puan veririm tabi herkesin zevki farklı oluyor. Bakalım ben de aynı fikirde olavakmıyım. Burda hoşuma giden tüm karakterlere eşit rol verilmesi. Her birinin bir hikayesi oldu. Başta Jerry öylece uyur ve hikayesi pek olmaz diye düşündüm ama o da 'çıplak' adamla vakit geçirdi, tabi bölümün yıldızı net Kramer oldu
Daha denk gelmedim onaKramer adam ya Özellikle Newman'le bir araya gelince efsane oluyor
Daha denk gelmedim ona
ya zaten Seinfeld ilk izlediğim zamanlar Kramer benim favori karakterimdi, hâlâ öyle ama George'da bu yeni izleme sürecimde hoşuma gitmeye başladı ama Kramer'i geçermi bilmiyorum.
Newman'ı biraz hatırlıyorum ama çok değil.
Sözlük konunu hatırladım. Orda yazılmıştı birşeyler az kaldı 4. Sezona ama 3 bitince 1 hafta gibi bir ara verip start veririmAz çıkıyor ama öz çıkıyor Newman Kramer herkesin favorisi zaten saflığı kendini sevdiriyor Ama George özellikle 4.sezonla birlikte tam bir pislik olacak ve pisliğin en çok yakıştığı adam Daha önce de demiştim Burhan Altıntop falan yanında melek kalır öyle bir pislik oluyor
Yok altında olmaz en az bu sezon kalitesinde olurSözlük konunu hatırladım. Orda yazılmıştı birşeyler az kaldı 4. Sezona ama 3 bitince 1 hafta gibi bir ara verip start veririm
O bizim medyadan paylaştığım yazıda da 4. Sezondan favori bölümler seçilmişti. Beklentim büyük bu sezonun altında bir sezon olmasın yeter
spoi kısmında paraları sonraki bölüm batırdığını yazmışsın ama ben öyle bir sahneye denk gelmedim neyi kaçırdım acabaBu arada rastgale sahurda bugün 3x13 yani benim için top 5 Seinfeld bölümünden biri olan The Subway izledim Bölüme puanım rahatından bir 9.3
Kramer koçum benim iyi tüyo alıp parayı 30'a katladı gerçi sonraki bölümde batırıyordu ama olsun
George Costanza bizim her şeyimiz ya 5.sezon finalini izledim ve resmen süperdi
George her şeyin tersini yaparak hayatını 180 derece olumlu değiştirdi ve oldukça eğlenceli sahneleri vardı. Elaine'nin Georgelaşması da oldukça komikti bir şeker uğruna hem işinden hem sevgilisinden oldu sjsjsjs
George'un hayatındaki her şeyi her şeyin tam tersini yaparak değiştirmesi dizideki en favori olaylarımdan biri.
Bir de George bir bölümde patronu daha çok çalışıyor zannetsin diye arabasını şirket otoparkına park edip sürekli işteymiş izlenimi yaratmıştı. O da sık sık aklıma gelen çok iyi bir George Costanza olayıydı.
3×14-3×15
3×14
Keyifli bir bölümdü. Gerorge ve piyano çalan sevgilisi artı Elaine'nin gülüşü bölüme damgasını vurdu. Kramer'in de fikirleri bölümün kilit konusuydu.Özellikle George'a verdiği üstünlük sağlama taktiği güzeldi ve başta işe yaradı ama kadın piyano çalarken gülmesi ile moralini bozan kişinin Elaine olduğunu öğrenince George'dan ayrıldı.
3×15
Bu bölümün yıldızı kahveli kek medyum sahnesi güzeldi ve orda o brununu estetik yapan sevgilinin bahsi geçti. Newmanı bu bölüm gördük ve eğlenceli bir karakter ama ağzı sıkı olmayan bir karakter Kramer bölümün en şanslı kişisiydi,George'un yapamadığı tatili yaptı.
------
spoi kısmında paraları sonraki bölüm batırdığını yazmışsın ama ben öyle bir sahneye denk gelmedim neyi kaçırdım acaba
George'un hayatındaki her şeyi her şeyin tam tersini yaparak değiştirmesi dizideki en favori olaylarımdan biri.
Bir de George bir bölümde patronu daha çok çalışıyor zannetsin diye arabasını şirket otoparkına park edip sürekli işteymiş izlenimi yaratmıştı. O da sık sık aklıma gelen çok iyi bir George Costanza olayıydı.
3×16
Friends'in Janice bu bölümde vardı Elaine ve Jerry, George ve Elaine'nin arkadaşını bir araya getirmeye çalıştılar. Başta ikiside kriterlere bakmadan biriyle olmak istediklerini söylerken onlara teklif edildiğinde baya bi didiklediler buluşacakları kişi hakkında bilgi öğrenirken.
Elaine'nin George'u tarif ederkennki halleri ve George'un yemek masasındaki halleri komikti
What 😱
5.sezonda da Monica var
Belki bugün, yarın izlerim Monica'lı bölümü Ama yanlış hatırlamıyorsam 2 dakika ya vardı ya yoktu yani öyle bölümün genelinde yoktuWhat 😱
Diğer konuda okadar laf attın, peki burdaki sahnelerini nasıl buldun?
Senin için iyi olmuş ozaman malum pek tahammül edemiyorsunBelki bugün, yarın izlerim Monica'lı bölümü Ama yanlış hatırlamıyorsam 2 dakika ya vardı ya yoktu yani öyle bölümün genelinde yoktu
Senin için iyi olmuş ozaman malum pek tahammül edemiyorsun
Bu arada limuzin bölümü 18 değil, 19. Bölüm.
17. Bölüm diye yazılana 2 bölüm birleştirmesi var. Şimdi onu tamamladım ama daha yorum yazıp toparlamam gerekiyor zaten limuzin bölümü için 19 yazmakta.