Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Anketlerde Friends önde hep. :A
Friends daha genel kitlenin izlediği ve neredeyse herkesin bildiği bir dizi. Ekşi gibi ortamlarda aynı klasmanda iki dizi kıyaslandığında her zaman daha az popüler olan övülür. Breaking Bad vs Sopranos konusunda çoğunluk Sopranos gelmiş geçmiş en iyi dizi şeklinde yorum yapar mesela. Ama normalde Sopranos'un BB'nin yarısı kadar bile izleyeni, seveni yoktur. Friends-Seinfeld de aynı şekilde. :A
Aynen :A ekşide yazanlar ezilenlerin gür sesi oluyor o yüzden hep az popüler olanı övüyorlar :A Meme yapanlar da aynı düşüncede yazık o ezildi onu öven capsler yapalım diyorlar :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Better Call Saul'u bile yerden yere vurarak bitirdim, şimdi yeni sezonu çıksa da izlesek diye bekliyorum misal. :A
Hakikatten bak onu getirdin aklıma. Daha sen diziye başlamadan Breaking Bad deyip durdun, ilk bölümler sonrası hep kıyas yapa yapa bizi sinir ettiğin geldi aklıma 🤦🏻‍♀️:A
Bizde Breaking Bad hayranları olarak uzatmıyorduk ama yorumların işkenceydi resmen :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Başlıyoruz bakalım Amazon'da varken :A
Şuna bak, Eylül ayında bu mesajına harika atmışım iyi bir diziye start vermeye karar vermiştin diye ama sonra öyle bir duruma geldik ki sanki bu diziyi sen önce keşfettinde bana önermişsinde ben başlarken sen de harika atmıştın ben yeni başlamışım gibi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Şuna bak, Eylül ayında bu mesajına harika atmışım iyi bir diziye start vermeye karar vermiştin diye ama sonra öyle bir duruma geldik ki sanki bu diziyi sen önce keşfettinde bana önermişsinde ben başlarken sen de harika atmıştın ben yeni başlamışım gibi :A
Ama bizim her şeyimiz ya :A
Hayatımda yaptığım en iyi dizi seçimiydi...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
3*3
Jerry karakterinin anne ve babasını seviyorum. Sahneleri eğlenceli oluyor ve bu bölümde öyleydi :A kalem olayı bölüme damga vurdu ve Elaine'e üzüldüm bu bölüm :A

3*4
Keyifli bir bölümdü.bir önceki bölüm Jerry ve Elaine yolculuk yaptığı için bu bölümün ilk sahnesinde de uçak belirince o bölümün devamı sandım ama öyle değildi. Bu dizide bölümlerin şuana kadar birbirinden bağımsız olduğunu unuttum :A bu bölüm Jerry uçak yolculuğu yaparken yanda oturan kişi rahatsızlanınca onun köpeğine bakmak zorunda kaldı ve pek memnun kalmadı bu durumdan. Kramer'in ilginç bir ayrılma stili vardı, kız arkadaşından ayrılmaya çalıştı ama ilk seferde başarılı olamadı ve George ve Elaine sahneleride iyiydi bu bölüm

• Beğendim
3×5, 3×6

3×5 İade edilmeyen bir kitap ile alakalı bir bölümdü. İşin sonu George'a dokundu. Eski zamandaki halleri komikti :A

3×6 Otopark sahnesiydi. Oldukça eğlenceliydi. Kramer'in aklına uyan Jerry ve George otoparkta küçük tuvaletini yapınca yakalandılar ve ceza yediler. Jerry'nin George'un anne ve baba hikayesini görevliye anlatıp sonra George yakalanıp aynısını anlattığı sahne güldürdü :A Kramer bir türlü arabasını bulamadığı için Elaine balıklarından oldu, George'da ailesi ile olan randevusuna vaktinde gidemedi

• Güldürdün
3×5, 3×6

3×5 İade edilmeyen bir kitap ile alakalı bir bölümdü. İşin sonu George'a dokundu. Eski zamandaki halleri komikti :A

3×6 Otopark sahnesiydi. Oldukça eğlenceliydi. Kramer'in aklına uyan Jerry ve George otoparkta küçük tuvaletini yapınca yakalandılar ve ceza yediler. Jerry'nin George'un anne ve baba hikayesini görevliye anlatıp sonra George yakalanıp aynısını anlattığı sahne güldürdü :A Kramer bir türlü arabasını bulamadığı için Elaine balıklarından oldu, George'da ailesi ile olan randevusuna vaktinde gidemedi
3x6 Seinfeld'in rahat top 10'una girecek bir bölümdü :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sürekli izlediğim bir dizide her çok beğendiğim bölüm için yorum yapamam :A Seinfeld 180 bölüm rahat 50-60 bölümü yorumlamam lazımdı o zaman :A
Ben şuana kadar her bölüme muhakkak bir şey yazmaktayım. Bu diziyi seven biri olarak çok beğendiğin bölümleri es geçmenden dolayı seni kınıyorum:A

• Güldürdün