Klasik Friends - Dizi Yorumları

Demek ki ruh hali de biraz önemliymiş izlerken, bugün neyse ki daha rahat bir ruh hali var. :A
size yillardir bunu diyorum, bana en bunalmis zamanlarimda dizi film önerdiginiz zaman zevk almayip biraktigim oluyordu. Dark'i cok sakin ve uygun zamanda yine deneyecegim ama ilk 3 bölüm sarmazsa bu kez tamami ile birakirim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
size yillardir bunu diyorum, bana en bunalmis zamanlarimda dizi film önerdiginiz zaman zevk almayip biraktigim oluyordu. Dark'i cok sakin ve uygun zamanda yine deneyecegim ama ilk 3 bölüm sarmazsa bu kez tamami ile birakirim :A
Şu sıralar el atma Dark’a o halde çünkü yoğunluk olabilir ve dediğin gibi sakin uygun ve full konsantrasyon anında iyi gider ama 3 bölüm de riskliymiş gerçi bizim adımıza :A Yine de buna şükür tabii ki :A

Ve haklısın ruh hali çok önemli...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şu sıralar el atma Dark’a o halde çünkü yoğunluk olabilir ve dediğin gibi sakin uygun ve full konsantrasyon anında iyi gider ama 3 bölüm de riskliymiş gerçi bizim adımıza :A Yine de buna şükür tabii ki :A

Ve haklısın ruh hali çok önemli...
Yok bu ara o dizi cekilmez zaten aynen :A:A Mayis ayinda belki denerim, olmazsa sonbaharda.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
3x23 bitti birazdan son 2 bölümü izleyip sezonu bitireceğim. Öncelikle bana göre 3.sezon ortalama başladı sonrasında komedi olarak çıta yükseldi. Fakat özellikle 16.bölümden sonra Joey-Chandler sahnelerinin neredeyse hiç olmaması dizinin komedi yönünü neredeyse %60-70 azalttı.

Özellikle Rachel-Ross ilişkisi bana hiç geçmiyor nedense pek de sarmıyor. Üstüne bir de ayrılmalarıyla sürekli ön planda olmaları da başladı.

3.sezona puanım 8.5 düzeyinde giderken son 7 bölüm sebebiyle 0.3 puan kırıp 8.2 diyorum. Tabii ki çok iyi bir sezon finali olursa güncelleme gelir puana bakalım.

• Beğendim
3x23 bitti birazdan son 2 bölümü izleyip sezonu bitireceğim. Öncelikle bana göre 3.sezon ortalama başladı sonrasında komedi olarak çıta yükseldi. Fakat özellikle 16.bölümden sonra Joey-Chandler sahnelerinin neredeyse hiç olmaması dizinin komedi yönünü neredeyse %60-70 azalttı.

Özellikle Rachel-Ross ilişkisi bana hiç geçmiyor nedense pek de sarmıyor. Üstüne bir de ayrılmalarıyla sürekli ön planda olmaları da başladı.

3.sezona puanım 8.5 düzeyinde giderken son 7 bölüm sebebiyle 0.3 puan kırıp 8.2 diyorum. Tabii ki çok iyi bir sezon finali olursa güncelleme gelir puana bakalım.
Bari son bölümü izleyip öyle yorum yapıp puan verseydin :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bari son bölümü izleyip öyle yorum yapıp puan verseydin :A
İzledim şimdi puanım değişmedi :A
Güzel bir sezon finali oldu. Ama dizi ciddi anlamda son 9 bölümde romantik komediye döndü mlsf bu da sevmediğim bir şey. Umarım 4.sezonla eskisi gibi komedi ağırlıklı olur :A
Yoksa en sevdiğim 2.sitcom olur bu hızla gitmeye devam ederse demiştim ya tersine döner...

• Beğendim
Onun şaka olduğunu anlamamana şaşırdım. Okadar dizi izliyorsun.
Ross.. diye yazmak bir çok anlama gelir. Ya üzüldün ona, ya çok güldün ona vs. Vs :A

Sen ne anladın @Tolstoyevski ? :A
Ross üzerine bir bölümmüş işte, yani ön plana çıktığı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Kişiden kişiye göre değişiyor demek ki :A Tanıdığım birçok kişiye göre de 3.sezonun sonları sıkıyor bana göre de öyleydi :A
Benim tanıdığım kişilere göre de tam tersi bir durum. Ki diziyle ilgili yorumlarda da genel olarak benim dediğim gibi düşünülüyor. Beğenmediğin efsane bölümün imdb puanı da 9.1, bir önceki bölümün 8.8 :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
3x4, 3x5

Sezonun ilk üç bölümüne göre hareketlenmenin olduğu bölümlerdi. Galiba şimdiye dek en sevdiğim bölüm 2x14 oldu, 2.sezonun ortalarındaki tat çok iyiydi. Bu bölümlerin geçiş bölümleri olduğunu sanıyorum...

Karakterlerin zamanla değişimlerine şahit olacak gibiyiz. Monica ilk sezonlar daha bir dominant, ablavari bir karakterdi ancak bu sezon daha bir aklı havada, saf ve hafif bir karakter haline geldi şimdilik.

3x4 adına söz edilecek çok bir şey yok, Rose'un oğluyla olan Barbie bebek muhabbeti ve Chandler'in Janice'e uyguladığı ters psikoloji bölümün detaylarıydı.

3x5, diğer bölümlerden bir tık daha üstteydi. Yatılmak istenen ünlüler listesi muhabbeti, saydıkları ünlülerin çoğunu bilmediğim için gülme efekti seyircilerine eşlik edemedim, gerçi onlara hiçbir zaman eşlik edebilmek mümkün değil. :A

Fibi'nin üvey kardeşiyle olan kısımları güzeldi, tam bir weirdo tip denilen kişilerden çıktı resmen çocuk ve masaj salonu sahnesinde de Türk kafasında olduğunu gösterdi olayın cinsellik olduğunu zannederek. :A

7.7

• Beğendim