Yeme-İçme Ruffles

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,083
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Patates cipslerinin tırtıklı ve biraz tuzlu fakat bir o kadar da lezzetli olan markasıdır. Onlarca senedir cips piyasasının zirvesindeki birkaç isimden biridir. Original, ketçaplı ve peynirli soğanlı olmak üzere Türkiye piyasasında genel olarak üç farklı çeşidi bulunmaktadır.

1_org_zoom.jpg

Nedense Lays ve Doritos'un yanında her zaman üvey evlat muamelesi yaptığımdır. Hatta taso yıllarımdaki Cheetos'ları bile katabiliriz. :A Olursa severek yerim ama Ruffles'ı kendi öz irademle satın almayalı 5-10 sene geçmiştir belki de. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Benim için Lays'le aynı seviyede Doritos'un altındadır. Ketçaplı olanı hariç pek sevmem. Original de fena değilde fazla tuzlu, bir el arsalar güzel olacak. :A

Ben çok beğenmiştim ama hepi topu 1 veya 2 kez yedim.Çok zor bulunan bir çeşidi. :A Denizli'de buluyor mu?Getirr de bile yok.
Valla hiç denk gelmedim belki vardır da genellikle BİM'e gidiyorum bu yüzden görmem imkansıza yakın. :A İstanbul'da bile o kadar zor bulunuyorsa Denizli ihtimali aşırı düşük. :A

• Güldürdün
Üretimi kaldırmış olabilirler. :A Neden Bim? Şok ve A101 in gözü yaşlı:A
Aynen o ihtimal yüksek.

Dışarı çok az çıkıyorum, en son okul için kendime göre sık çıkıyordum artık o macera da bitti sayılır. :A BİM'de diğer marketlere kıyasla hem evime yakın hem de daha iyi, bu yüzden tercih ediyorum. :A Ha tabi arada diğerlerine de gidiyorum. :A

• Güldürdün
Aynen o ihtimal yüksek.

Dışarı çok az çıkıyorum, en son okul için kendime göre sık çıkıyordum artık o macera da bitti sayılır. :A BİM'de diğer marketlere kıyasla hem evime yakın hem de daha iyi, bu yüzden tercih ediyorum. :A Ha tabi arada diğerlerine de gidiyorum. :A
Bim 'in farkı nedir?

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl