Beni de alın valla. Çeşit olarak çok az yerim ama çok güzel tıkınırım.Konu tıkınmaksa @Sherlock tan sonra çırak olarak işe başlarım.
Beni de alın valla. Çeşit olarak çok az yerim ama çok güzel tıkınırım.Konu tıkınmaksa @Sherlock tan sonra çırak olarak işe başlarım.
Köstebek i görürsem teklif ederim.Beni de alın valla. Çeşit olarak çok az yerim ama çok güzel tıkınırım.
Sevindim.Köstebek i görürsem teklif ederim.
@Sherlock sık sık beni kızdırıyor.Kuduz gönlümü almasını da biliyor namussuz.(Olumlu anlamda )Sevindim.
Sherlock'ta kendimi gördüm.@Sherlock sık sık beni kızdırıyor.Kuduz gönlümü almasını da biliyor namussuz.(Olumlu anlamda )
Seninle bu raddeye asla gelemem.Çünkü iletilerimi asla kaçırmıyorsun.Anında cevaplıyorsun.Fikşr olarak ters (ki elbet olabilir) ancak davranış olarak kızdığım bir durumda ortada olmadığına göre istesende olamazsan.Yoldaşım türünün tek örneği.Sherlock'ta kendimi gördüm.
Yok yok reel hayatım için bahsetmiştim. Yoksa seni kızdırmadığımı biliyorum tabiki.Seninle bu raddeye asla gelemem.Çünkü iletilerimi asla kaçırmıyorsun.Anında cevaplıyorsun.Fikşr olarak ters (ki elbet olabilir) ancak davranış olarak kızdığım bir durumda ortada olmadığına göre istesende olamazsan.Yoldaşım türünün tek örneği.
Yemelisin bir an önce harika birşey tabii ki öyle aklın da kalacağına miden de kalsın@EmreCan ın bahsettiği kadife tatlısı aklımda kaldı.Aklımda kalacağına midemde kalsın mottosu.
Pringles gerçekten çok güzellPringles > Hepsi
@Sherlock sık sık beni kızdırıyor.Kuduz gönlümü almasını da biliyor namussuz.(Olumlu anlamda )
Niye yemeli içmeli konularda akıllara ben geliyorum...Sherlock'ta kendimi gördüm.
Tespit... Gurmeli Fedai...Pringles > Hepsi
@12.Adam'ın dediğine göre tıkınma konusunda çok başarılıymışsın.Niye yemeli içmeli konularda akıllara ben geliyorum...
Tespit... Gurmeli Fedai...
Doğru demiş yoldaşım.@12.Adam'ın dediğine göre tıkınma konusunda çok başarılıymışsın.