Diyet Yapmışlığınız Var Mı? Çevrenizde Yapanlar Var Mı?

Carpe Diem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,779
Puanı
860
images.jpeg

Yapanlar istediğinize ulaştınız yoksa bir kere yapıp noktaladınız mı? :D

Çevrenizde kimler yapıyor yapan var mı?

Cevapları bekliyorum. :D

Kilo almak için diyete başvurdum. Tabii vegan olarak kilo almak zor olsa da bir şekilde halledeceğiz hayırlısıyla. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
:A videodaki haliniz iyiydi çok zayıf olmayın siz ya
------

Oh ne güzel sırrı nedir emrecim :A
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım. :A

Ama şunu söyleyeyim. Günde 3 öğün yemek yerine, 2 öğün yemek daha iyi diye düşünüyorum ve belli bir süreden sonra (19.00'dan yatana kadar) bir şey yiyip içmemek en iyisi. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım. :A

Ama şunu söyleyeyim. Günde 3 öğün yemek yerine, 2 öğün yemek daha iyi diye düşünüyorum ve belli bir süreden sonra (19.00'dan yatana kadar) bir şey yiyip içmemek en iyisi. :)

Boyun da iyi o zaman boya göre kilonun idael olması gerekmiş haklısın valla ya

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Kilo almak için diyete başvurdum. Tabii vegan olarak kilo almak zor olsa da bir şekilde halledeceğiz hayırlısıyla. :A
İnşallah başarılı olursun :A Aa bilmiyordum vegan olduğunu :D
------

Diyet yapacak kadar kilolu olmadım çok şükür. :A
Keşke ben de olsam :A
2013'ten beri düzenli olarak yılın yaz aylarında diyet+spor yapıyorum.
Ne güzel :Z
Şişman insanları etrafımda barındırmıyorum.
Niye 😱

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Ben yapıyorum yaklaşık 6 aydır :)93 kiloydum yağ oranın fazlaydı pandemi de tetikledi zaten daha önce de vardı kilom ama o dönem daha çok aldım
Şu an 70 kiloyum ideal kilo 52 :)
Bakalım sonucu beraber görecez artık😊

Son düzenleme: