- Reaksiyon puanı
- 14,395
- Puanı
- 860
Yapanlar istediğinize ulaştınız yoksa bir kere yapıp noktaladınız mı?
Çevrenizde kimler yapıyor yapan var mı?
Cevapları bekliyorum.
Ben de 2 ay da 14 kilo vermiştim ama geri aldım7 sene önce 2-3 ayda 20 küsür kilo vermiştim. Geçen ay da korona döneminde aldığım kiloları vermek için başlayıp 4-5 kilo verdim.![]()
7 sene önce 2-3 ayda 20 küsür kilo vermiştim. Geçen ay da korona döneminde aldığım kiloları vermek için başlayıp 4-5 kilo verdim.![]()
Kaç kiloAdminin sen zayıfsın zaten ya![]()
Kaç kilo![]()
O foto koronadan önceydi, o kiloya geri dönmüş oldum.Adminin sen zayıfsın zaten ya![]()
O foto koronadan önceydi, o kiloya geri dönmüş oldum.![]()
Diyet yapacak kadar kilolu olmadım çok şükür.![]()
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım.videodaki haliniz iyiydi çok zayıf olmayın siz ya
------
Oh ne güzel sırrı nedir emrecim![]()
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım.
Ama şunu söyleyeyim. Günde 3 öğün yemek yerine, 2 öğün yemek daha iyi diye düşünüyorum ve belli bir süreden sonra (19.00'dan yatana kadar) bir şey yiyip içmemek en iyisi.![]()
İnşallah başarılı olursunKilo almak için diyete başvurdum. Tabii vegan olarak kilo almak zor olsa da bir şekilde halledeceğiz hayırlısıyla.![]()
Keşke ben de olsamDiyet yapacak kadar kilolu olmadım çok şükür.![]()
Ne güzel2013'ten beri düzenli olarak yılın yaz aylarında diyet+spor yapıyorum.
Niye 😱Şişman insanları etrafımda barındırmıyorum.
Şişman olsa ne olucak?Çünkü şişmanlar. 🤭