O kadar mı kötü? 😱Pieces of a Woman'a hem şaşırdım, hem de sevindim. Azizler'e de sevinmek isterdim ama maalesef...
O kadar mı kötü? 😱Pieces of a Woman'a hem şaşırdım, hem de sevindim. Azizler'e de sevinmek isterdim ama maalesef...
Maalesef, geliyor yorumum.O kadar mı kötü? 😱
Friends'in ilk günden zirveye yerleşeceğini herkes gibi BluTV de biliyordur niye şok olsun. Neredeyse 2 yıldır falan millet Netflix'e yazıyordu sürekli. Özellikle Twitter'da çok görüyordum.TRENDLER (1 Nisan 2021)
Ve şaşırtmayan şekilde Friends zirveden giriş yapar BluTV şok. Meryem'in filmi de iyi gidiyor @xemrexxx burada olsa şişinirdi yine.
GENEL
DİZİLER
- Friends
- The Irregulars
- Who Killed Sara?
- Snowpiercer
- Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
- 47 Ronin
- Constantine
- Kovan
- New Amsterdam
- Kağıttan Hayatlar
FİLMLER
- Friends
- The Irregulars
- Who Killed Sara?
- Snowpiercer
- New Amsterdam
- Ginny & Georgia
- Sky Rojo
- Gerçek Aşk
- Gözlerinin Ardında
- Alice
- Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
- 47 Ronin
- Constantine
- Kovan
- Kağıttan Hayatlar
- Sihir Gizli Servisi
- Sleepers
- Ma
- Katil Avcısı
- 365 Gün
Olur olur o ergen CEO özellikle. Geçen gün BluTV-Netflix rekabetini yazan birine "hangi rekabet" diye yanıt vermiş bu kafada olduğu için her başarıda ayrı kuduruyordur.Friends'in ilk günden zirveye yerleşeceğini herkes gibi BluTV de biliyordur niye şok olsun. Neredeyse 2 yıldır falan millet Netflix'e yazıyordu sürekli. Özellikle Twitter'da çok görüyordum.
Meryem'in filminin iyi gitmesine ben de şaşırdım ama platforma yüklenen her yerli film muhakkak iyi gidiyor ya en dandik filmler bile bayağı TOP 10'da kaldı. Yarın da Nuh Tepesi listede olur.
Gördüm o tweeti ve aklıma direkt sen geldin görünce. BluTV az önce Friends paylaşımı yapmış. Instagram'da gördüm.Olur olur o ergen CEO özellikle. Geçen gün BluTV-Netflix rekabetini yazan birine "hangi rekabet" diye yanıt vermiş bu kafada olduğu için her başarıda ayrı kuduruyordur.
Fatma, Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü, Nuh Tepesi, Nasipse Adayız derken bu ay ilk 10'da uzun süre kalabilecek çok içerik geliyor hayırlısı bakalım.
Sedef yine kimi tehdit etti de zorla kabul ettirdi acaba.ss Menajerini satan başkasına neler yapmaz. Bu arada FOX'un filmi olmasına rağmen Badem Şekeri de 16 Nisan'da yayınlanacakmış herhalde ANS toplu satış yapmış.Gördüm o tweeti ve aklıma direkt sen geldin görünce. BluTV az önce Friends paylaşımı yapmış. Instagram'da gördüm.
Bu ay dolu dolu cidden. 30 Nisan'da Çember: Oyunu Bozuyorum geliyormuş. 😱 Ve arattım Çember'in tüm bölümleri değil sadece ilk film yayınlanacak. Çok ilginç. Fark-ı Sedef.
Çok şükür 20 seneden fazla aynı menajerle çalışıyor. İş bilmez Ego Ajans'a kalmadı. Romantik Komedi serisi de yeniden yüklenmiş zaten. Çatla patla. Keşke Aşk Olsun falan da gelse.Sedef yine kimi tehdit etti de zorla kabul ettirdi acaba.ss Menajerini satan başkasına neler yapmaz. Bu arada FOX'un filmi olmasına rağmen Badem Şekeri de 16 Nisan'da yayınlanacakmış herhalde ANS toplu satış yapmış.
Ay şimdi gördüm ve sadece gülüyorum.
Romantik Komedi yüklendiyse niye çatlayayım severim ben o filmleri. Sonuçta o filmde satıcı Sedef'ten başkaları da var.Çok şükür 20 seneden fazla aynı menajerle çalışıyor. İş bilmez Ego Ajans'a kalmadı. Romantik Komedi serisi de yeniden yüklenmiş zaten. Çatla patla. Keşke Aşk Olsun falan da gelse.
Evet onu da gördüm ve şaşırdım. Badem Şekeri ANS'nin miydi. 😱 Badem Şekeri de seri olduğuna göre bence hem onu hem de Çember'i ay ay yayınlayacaklar belki de.
Sevdiğini düşünmüyordum. Şaşırttın beni.Romantik Komedi yüklendiyse niye çatlayayım severim ben o filmleri. Sonuçta o filmde satıcı Sedef'ten başkaları da var.
Badem Şekeri değil ama Çember polisiye seven Netflix izleyicisi için ilgi çekici olabilir hem geniş kitlelere ulaşması açısından da güzel.
Niye düşünmüyordun ki? 😱 Bence sen fazla önyargılısın.Sevdiğini düşünmüyordum. Şaşırttın beni.
Evet polisiye seven kitle için ilgi çekici olacak, özellikle ilk bölüm çok iyiydi. Açıp izlerim ben de.
Ön yargılı değil de romantik-komedi tarzı filmleri izlemediğini düşündüm. Pek tarzın değil gibi geliyordu bana.Niye düşünmüyordun ki? 😱 Bence sen fazla önyargılısın.
Sen zaten yüklense de yüklenmese de birden fazla kez izlersin şaşırmıyorum.
Yani normalde fazla izlemiyorum ama o serinin iki filmini de sinemada izlemiştim severim.Ön yargılı değil de romantik-komedi tarzı filmleri izlemediğini düşündüm. Pek tarzın değil gibi geliyordu bana.
Yok ya Çember'i diğer projeler kadar fazla izlemedim, 2 kere izledim.