TRT 1 Kıbrıs: Zafere Doğru (Bir Zamanlar Kıbrıs) - Dizi Yorumları

Gerçekten süresi o kadar sinir bozucu oldu ki üşendiriyor beni... Yerli dizilere bu kadar vakit ayırmak (Evet yapıyorum bazı dizilere...) gerçekten çok can yakıcı hale gelmeye başladı... :A 60 dakikayken ne güzel umudum vardı niye 2 saate çektiniz be kardeşim... :A
------

Ahahahahha beklentilerin karşılık buldu mu peki... :A :A
2 saat olsa yine iyimiş, 2 buçuk hatta 3 saatten bahsediliyor. :A @Dosi

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: MEnes and Dosi
Dizi çok kaliteli olmuş.
Haftaya izlemeye devam ederim. Kaç sene Bir Zamanlar Çukurova izledim, bu kez de Bir Zamanlar Kıbrıs izlemiş olayım :A @Tolstoyevski izlemeye karar verdim.
Haftada 2 yerli dizi yeterli.

Gerçekten süresi o kadar sinir bozucu oldu ki üşendiriyor beni... Yerli dizilere bu kadar vakit ayırmak (Evet yapıyorum bazı dizilere...) gerçekten çok can yakıcı hale gelmeye başladı... :A 60 dakikayken ne güzel umudum vardı niye 2 saate çektiniz be kardeşim... :A
------

Ahahahahha beklentilerin karşılık buldu mu peki... :A :A
Yes alıntıda yazdım :A ek olarak müzikler harika ve çok etkileyici sahneler vardı dizide
2 saat olsa yine iyimiş, 2 buçuk hatta 3 saatten bahsediliyor. :A @Dosi
2 buçuk :A

@Özgür
yalniz dizide bazi oyuncularin imaji cok farkli oldugundan taniyamiyorum.

Ahmet Kural cok iyi oynamis ve tabiki Hasan Küçükçetin de öyle
------

suan belliki bölüm birlestirilmis, belki bir kac bölüm sonra 120 dakika olarak cekilir. Suan cok önceden cekilmis bölüme bakiyoruzdur.
Biz onu Şevket'ten saymıyoruz. :A @xBUGRAx Ama iyi oyuncu ya özellikle Menekşe ile Halil'de bayağı iyi oynuyordu Hasan Küçükçetin. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Yani aslında fragmanlar güzel ve muhtemelen bölüm de güzel çıkacak ama büyük ihtimalle fazla beğenmeyip sinirimi bozacaksın. Yine de deneyip görmen lazım. :A
Teşkilat'ı çok beğendim ama bıraktım :A bana güven olmaz yani :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Dedi ve izledi... @Maskeli Fedai @MasacRE (Artık mesajımı yazdığım an sistem otomatik olarak sonuna sizleri ekliyor yoldaşlarım. :A)
Şşş... Sakın tek kelime daha etme... Niye biliyor musun...
Ekle gitsin yoldaşım :A Sayende @MEnes adlı yoldaşımızın yanlış yollara saptığını görüyoruz.. @MasacRE
Ben ve yanlış yollara sapmak mı... Bunlar çok komik cümleler çünkü olasııığı çok düşük... :A Yasak Elma yiyen ve bu gerçeği apaçık ortada tutan kişiler bunu nasıl söyleyebilir bana... :A

Bu dizi çok iyi. Sende Yasak Elma izliyorsun :A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski

Şşş... Sakın tek kelime daha etme... Niye biliyor musun...

Ben ve yanlış yollara sapmak mı... Bunlar çok komik cümleler çünkü olasııığı çok düşük... :A Yasak Elma yiyen ve bu gerçeği apaçık ortada tutan kişiler bunu nasıl söyleyebilir bana... :A
Bak bak bak.. Nasıl da birbirlerini savunuyorlar yoldaşlarım :A @MasacRE @Sherlock