TRT 1 Kıbrıs: Zafere Doğru (Bir Zamanlar Kıbrıs) - Dizi Yorumları

reklamda girmediki arada yerimizden kalkip bir kahve hazir edip icsek :A @Tolstoyevski

her sahne güzel, birakamiyorum

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Umarım şu kadınların başına korktuğum şey gelmez. O kadarını kaldıracak sinir sistemim kalmadı.

• Üzücü
Reactions: Dosi
birazdan biter herhalde, 2 saat oldu :A
Ah şu düzenin gözü kör olsun ne olurdu 50-60 dakikalık yapsalardı ama dolu dolu olsaydı bakışma vb. olmaksızın. :A

2005-2006 öncesi yerli diziler hep 60-70 dakika imiş, millet gider mersine biz gider tersine ülkecek. :A

• Güldürdün
Osman Sınav sektöre kötü yön verdi. :D
Osman Sınav'ın Kurtlar Vadisi'sini izliyorum ama süreler hep 55-60 dakika, bir çırpıda bitiyor bölümler. :A Hatta o diziyi bıraktıktan sonra dizinin süresi uzamıştı biraz. Ama 2004'lü yıllardan önce çoğu dizi böyleymiş. Asmalı Konak mesela, 60 dakika her bölüm :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Osman Sınav'ın Kurtlar Vadisi'sini izliyorum ama süreler hep 55-60 dakika, bir çırpıda bitiyor bölümler. :A Hatta o diziyi bıraktıktan sonra dizinin süresi uzamıştı biraz. Ama 2004'lü yıllardan önce çoğu dizi böyleymiş. Asmalı Konak mesela, 60 dakika her bölüm :A

Yanlış hatırlamıyorsam Acı Hayat ile süreleri uzatmaya başladı.

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Ne tesadüftür ki ailecek izlediğimiz son dizi yine perşembe akşamları yayınlanan bir dönem dizisi olan Vatanım Sensin'di.

Bu eski aşk mevzusu çok gerekli miydi diye sormadan edemiyorum.
------

Bunlar bizi 60 dakikalık bölümler diye başta yemiş olmasın? :D
Başta neden öldürmedi diye düşündüm. Sebebi eski aşk olayıymış.

Öyle görünüyor dakika konusunda :S

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Dizi çok kaliteli olmuş.
Haftaya izlemeye devam ederim. Kaç sene Bir Zamanlar Çukurova izledim, bu kez de Bir Zamanlar Kıbrıs izlemiş olayım :A @Tolstoyevski izlemeye karar verdim.
Haftada 2 yerli dizi yeterli.

Dizi çok kaliteli olmuş.
Haftaya izlemeye devam ederim. Kaç sene Bir Zamanlar Çukurova izledim, bu kez de Bir Zamanlar Kıbrıs izlemiş olayım :A @Tolstoyevski izlemeye karar verdim.
Haftada 2 yerli dizi yeterli.
Bir Zamanlar Anadolu’da filmini de izle tam olsun bari :A

Dizi güzel ama fazla duygusallığa oynanmış. Ben Halka gibi gizem ve dolu bir senaryo bekliyordum daha çok. :A

• Güldürdün
Süresinden dolayı diziyi izlemekten vazgeçtim sanırım, 60 dakika olsaydı izlerdim fakat 2 saat üstü artık sinema filmleri için bile uzun geliyor bu dönemde. :A @Dosi @MEnes
Gerçekten süresi o kadar sinir bozucu oldu ki üşendiriyor beni... Yerli dizilere bu kadar vakit ayırmak (Evet yapıyorum bazı dizilere...) gerçekten çok can yakıcı hale gelmeye başladı... :A 60 dakikayken ne güzel umudum vardı niye 2 saate çektiniz be kardeşim... :A
------

TRT1'in son dönemde yayinlanan her dizisi güzel ve kaliteli. Bu aksam izleyeyim bakalim. Bende duruma göre bakacagim :A @MEnes saatinde izlemeni bekliyorum :A
Ahahahahha beklentilerin karşılık buldu mu peki... :A :A