Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,077
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
1001 de benden olsun öyleyse severdim Binbir Geceyi
Ben de Kıraç severim1001 de benden olsun öyleyse severdim Binbir Geceyi
5 Nisana bir şey kalmamış abi, hadi bakalım inşallah yakalarsın artık onuOlm adam 1 yıldır kaçıyor...Güya 5 Nisanda görüşeceğiz.
Şimdide kafasını kuma gömem devekuşu gibi takılıyor.Ölü taklidi yapıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Senle daha önce görüşürsem zaten boşayacağım onu.![]()
Dosi hanım hala kaçırmıyor böyle şeyleri
Kıraç'ın dizi müzikleri ayrı güzel oluyor, şu şarkısını mesela severim oldukça.Ben de Kıraç severimeski şarkılarını yani
güzel bir rakamı yakaladın sende
![]()
Yok denk geldi5 Nisana bir şey kalmamış abi, hadi bakalım inşallah yakalarsın artık onuYakalayamazsan bu gidişle benle daha önce görüşürsün zaten herhalde
Dosi hanım hala kaçırmıyor böyle şeyleri![]()
Galiba bilmiyorum. Dinlerim sonraKıraç'ın dizi müzikleri ayrı güzel oluyor, şu şarkısını mesela severim oldukça.
Öyle gözüküyor Utkucuğum @dreamy Duy çocuğumm aynı şehirde nefes alıyoruz. Adam İzmirde.5 Nisana bir şey kalmamış abi, hadi bakalım inşallah yakalarsın artık onuYakalayamazsan bu gidişle benle daha önce görüşürsün zaten herhalde
Dosi hanım hala kaçırmıyor böyle şeyleri![]()
Dinlemeyi unutmayacağın kesin artık.Yok denk geldi@The_Erinch ile sohbetiniz ilgimi çekti, bakayım derken mesaj sayısını farkettim
------
Galiba bilmiyorum. Dinlerim sonra![]()
@Dosi bizi çenebaz yaptı ah ahh ayda toplam 20-30 mesaj yazan adamlardık saate düştük artık...Öyle gözüküyor Utkucuğum @dreamy Duy çocuğumm aynı şehirde nefes alıyoruz. Adam İzmirde.
@Dosi Zeynocum kaçırmazzz.. Birden dedim 1000 mesajı konuda mı attın diyede
Bu arada şaka değil ,dimi? @Tolstoyevski hem dizi konusunda hemde burada yazıyor![]()
@Tolstoyevski nin düşen çenesi benim de dikkatimi çekti, her yerde onun mesajlarını görüyorum resmenÜzüm üzüme baka baka kararır misali
Şimdi @MasacRE geldiği için benim de normal olan mesaj sayım daha da fazla olacak![]()
Geceleri gelsende yeter@Tolstoyevski nin düşen çenesi benim de dikkatimi çekti, her yerde onun mesajlarını görüyorum resmenBen devamlı aktif olmasam da her türlü katkı yaparım size
![]()
@Tolstoyevski nin düşen çenesi benim de dikkatimi çekti, her yerde onun mesajlarını görüyorum resmenBen devamlı aktif olmasam da her türlü katkı yaparım size
![]()
Üzüm üzüme baka baka kararır misali
Şimdi @MasacRE geldiği için benim de normal olan mesaj sayım daha da fazla olacak![]()
Eyvah eyvah beklenen an geldi demekGeceleri gelsende yeterşimdi tansiyon ilacını al. Kötü olay geliyor ama merak etme telafi edeceğim onu
![]()
Boşver iyi olmuş böyle, ben de bir tekme vururum çeneye bir daha hiç bulamazsınAşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱
Pandemi yüzünden çenemi kaybettim biraz ama doğru, düşürdükten sonra @Dosi de bulmama hiç yardım etmedi kayboldu gitti çenem.![]()
Hayırlı olsun.
Ben varım bu SABAR eserini desteklemeye
Utku beyciğim döndüğüne göre başlayabiliriz, yoldaşlarım destekleyeceğimiz güzel insanı buldum... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sağol abi, hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Görüşürüz inşallah uygun bir zamanda. Sen @dreamy i yakalayabildin mi peki abi orada![]()
Yalnız atladığınız bi şey var, şu anda ben Manisa merkezde değilim. O yüzden gidip gelmek zor oluyor bir de şu dönemde iyice zorOlm adam 1 yıldır kaçıyor...Güya 5 Nisanda görüşeceğiz.
Şimdide kafasını kuma gömem devekuşu gibi takılıyor.Ölü taklidi yapıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Senle daha önce görüşürsem zaten boşayacağım onu.![]()
Yok, Bir Zamanlar Kıbrıs baktımHayırlı olsun.İzledin mi?
![]()
Utku beyciğim döndüğüne göre başlayabiliriz, yoldaşlarım destekleyeceğimiz güzel insanı buldum... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yarışmayı izlemesem de kimler yarışıyor diye bakınmıştım. Çok doğru bir seçim olmuş. Desteklerimiz Aleyna hanımla olacak tabii ki, bu yolda ben de sizinleyim yoldaşlarım...Ben varım bu SABAR eserini desteklemeyeSen de var mısın kütük dostum.. @MasacRE