Erkekleri konuşalım diyen yok çarpıtma, tek bir örnek istedim hepsi bu.Burada oturup seninle ağzının suyunun akacağı erkekleri konuşacak halim yok canım ondan diyorum.
Erkekleri konuşalım diyen yok çarpıtma, tek bir örnek istedim hepsi bu.Burada oturup seninle ağzının suyunun akacağı erkekleri konuşacak halim yok canım ondan diyorum.
Kıvanç var yetmez mi sana.Erkekleri konuşalım diyen yok çarpıtma, tek bir örnek istedim hepsi bu.
O number one zaten, ama Burak da ilk üçe girer.Kıvanç var yetmez mi sana.
Anlıyormuşum değil mi?O number one zaten, ama Burak da ilk üçe girer.
Sometimes.Anlıyormuşum değil mi?
En büyük sebep bu kanallar dizilerin arkasında duruyor, sen git bir dizi için aylar çalış hazırlan kanal d 5 bölümde, fox 10 bölümde yayından kaldırılsın.Yazık yazık, mis gibi diğer kanallarda güzel güzel diziler varken TRT ve ATV'nin en azından çoğu berbat dizilerinde oynamak. Umarım sadece Ramazan'da yayınlanır.
Evet, dediğin çok doğru. Artık 1, 2 civarında reyting alan diziler için '8. bölümde final yapar.' kalıplaşmış bir cümle oldu ki azınlıkta olan bazı diziler için bu sayı 4'e kadar bile iniyor. Eğer izlenmeyen bir diziysen ya bu kanallarda olacaksın ya da bulunduğun kanaldaki diziler kötü gidecek. (bkz: Star)En büyük sebep bu kanallar dizilerin arkasında duruyor, sen git bir dizi için aylar çalış hazırlan kanal d 5 bölümde, fox 10 bölümde yayından kaldırılsın.
Maria ile Mustafa son zamanların en saçma dizisiydi bana göre artık AB'de 1 bile alamıyordu yinede 15+ bölümü gördü. TRT1 zaten -1 alsan bile hemen yayından kaldırmaz.
Yayınlanan kanalın tek gelir kaynağının reklam olmamasındandır.En büyük sebep bu kanallar dizilerin arkasında duruyor, sen git bir dizi için aylar çalış hazırlan kanal d 5 bölümde, fox 10 bölümde yayından kaldırılsın.
Maria ile Mustafa son zamanların en saçma dizisiydi bana göre artık AB'de 1 bile alamıyordu yinede 15+ bölümü gördü. TRT1 zaten -1 alsan bile hemen yayından kaldırmaz.
Ramazan ayına yetişeceğini zannetmiyorum, 12 gün kaldı daha sadece başrol oyuncuları belli. Sezon dizisi gibi duruyor büyük ihtimalle.Yazık yazık, mis gibi diğer kanallarda güzel güzel diziler varken TRT ve ATV'nin en azından çoğu berbat dizilerinde oynamak. Umarım sadece Ramazan'da yayınlanır.
Ha doğru. Aslında bölüm sayısı belli olsa iyi olurdu. En azından ne zaman kurtulacağımızı bilirdik.Ramazan ayına yetişeceğini zannetmiyorum, 12 gün kaldı daha sadece başrol oyuncuları belli. Sezon dizisi gibi duruyor büyük ihtimalle.