Tuzağa düşme, Sadakatsiz daha iyi olacak.
Kafalar 1 milyon.Ela'nın hatırladım dediği kısım sadece evde olanlar çıktı. Sonrası için şüphelendiğim iki isim var bakalım tutacak mı.
İsmail'in İlker'e bu kadar kötü davranmasının altında başka bir sebep mi var ya acaba öz babası mı değil?
Dizide mahkeme sahnesinden sonra aklı başında bir şekilde doğruları söyleyen tek kişi Harun oldu. Hala neyin kutlamasını yapıyor bu manyak Ilgaz ailesi.
Normal değil o aile.Kafalar 1 milyon.
Her yerde konuşuluyor dizi bahaneyle.Hülya Avşar'a uygulanan filtrenin bu bölüm resmen suyu çıkmış. Kadının resmen yüzü dümdüz olmuş. Burnu görünmüyor bildiğin.
Çok komik yorumlar var iyi güldüm sayelerinde ama çok göz yoruyor ya bu bölüm abartmışlar cidden.Her yerde konuşuluyor dizi bahaneyle.
Herkes bunu paylaşıyordu bugün. TT'ye girmiş Hülya Avşar. Kösem'de de filtre uygulanıyordu ara sıra ama bu kadar abartılmamıştı. Bu bölüm cidden efektin şeyini çıkarmışlardı.Hiçbir fark göremiyorum.
Sanki dünya üzerinde oyuncu kalmadı. Yani Hülya Avşar'ın yaşında ve filtre kullandırtmayacak yığınla kadın oyuncu var ama Gold Film'in yapacağı işin ciddiyeti bu kadar olur işte.Herkes bunu paylaşıyordu bugün. TT'ye girmiş Hülya Avşar. Kösem'de de filtre uygulanıyordu ara sıra ama bu kadar abartılmamıştı. Bu bölüm cidden efektin şeyini çıkarmışlardı.
Ne alaka be. Bence Hülya gayet de yakışıyor role. Sadece şu filtre sevdası can sıkıyor. Kösem'de de herkes başta eleştirdi ama gayet iyi oynadı. Burada da rolü güzel taşıyor izlemeden klasik konuşuyorsun.Sanki dünya üzerinde oyuncu kalmadı. Yani Hülya Avşar'ın yaşında ve filtre kullandırtmayacak yığınla kadın oyuncu var ama Gold Film'in yapacağı işin ciddiyeti bu kadar olur işte.
Ne yapayım yakışıyorsa. Filtre kullanacak kadar özgüvensizse dizi yapmasına gerek yok nasılsa servet içinde yüzüyor.Ne alaka be. Bence Hülya gayet de yakışıyor role. Sadece şu filtre sevdası can sıkıyor. Kösem'de de herkes başta eleştirdi ama gayet iyi oynadı. Burada da rolü güzel taşıyor izlemeden klasik konuşuyorsun.
Filtre konusunda hak veriyorum ama şu dilinin ayarı yok cidden.Ne yapayım yakışıyorsa. Filtre kullanacak kadar özgüvensizse dizi yapmasına gerek yok nasılsa servet içinde yüzüyor.