1x1, 1x2, 1x3
Aslında başlamayı düşünmüyordum tür ve konusu pek hitap etmediği için. Ancak listening açısından en fazla tavsiye edilen yavaş konuşmalı - düzgün ingilizceli dizilerden olduğu ve bölüm süreleri kısa olduğu için ingilizce altyazılı izlemeye başladım. Yani diziye yazık etmiş oluyorum tam olarak anlamayacağım için fakat öteki türlü zaten hiç listemde olmadığı için hiç yoktan iyidir.
Diyalogların %55-60'ını anlamadım belki ama zaten izleyerek okuduğum için altyazıyı ister istemez konuya genel hatlarıyla dahil oldum, olayları ve karakterleri tanıdım sayılır. Güldüğüm sahneler bile baya oldu. Jennifer Aniston, gruba en son katılan kişi ve anladığım kadarıyla nikah masasından ya da arifesinden dönmüş. Babasıyla bu yüzden papaz oldu tabi, babası ekonomik yönden tehdit ettiği için kafede çalışmaya başladı. Tabi kredi kartlarını keserek.
Öteki karakterlerden Rose, zaten mimikleriyle adamı güldürmeye yetiyor. Müze gibi bir yerde çalışıyor sanırım ve lezbiyen eski sevgilisinden çocuğu olacak en azından öyle gösterildi. Ablası, aşçı sanırım. İkide bir sevgili değiştiriyor, tipik Robin gibi. Golfçu elemana arkadaşları ısınmasına rağmen kendisi ısınmadığı için ayrıldı, eleman da kendisinden çok arkadaşlarını sevmiş zaten.
Üçüncü ve son kadın yani sarışın ise arka planda olmasına rağmen gözüme en sempatik geleni. Fakat sanırım dizideki aptal sarışını temsil ediyor, hesabına yatan paraları ortalığa dağıtmak filan.
Sigara için eleman ve diğeri hakkında çok bir bilgi yok şimdilik.
HIYMM'in üçüncü sezonundayım tamamı TR altyazılı, o yüzden tam olarak kıyaslamak doğru olmaz ama HIYMM'ın o kadar altında bir dizi değilmiş aslında.
7.5/10