Camdaki Kız - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

valla merakla beklediğim bir dizi. masumlar apartmanını da fragmanından dolayı biraz eleştirmiştim. aynısını camdaki kız'a yapmayacam. :) Bakalım yine güzel bir proje gibi geliyor.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Burcu'nun güzelliği hem de yaratılan atmosferle yine çok güzel bir fragman olmuş. :Z Sarabende'nin de etkisini de yadsımak olmaz tabii. :Z

Boncuk ve Can'dan sonra Nalan ve Sedat'a da kalbimizi bırakacağız herhalde. :bhr: Gerçi Sedat şerefsiz çıkacak ama neyse. :A

ExQ2ueuW8AoyCUE

ExQ2uuZWYAMh5PO

Bir tane daha çıkar ama bu da gayet hoş. :Z Nur Sürer'in karakteri Masumlar Apartmanı'ndan fırlamış gibi özellikle. :A
Erkek başrol atanamamış mükoya benziyor. :A

Fragmandan beklediğimi alamadım, inşallah ilk bölümü izledikten sonra da bu cümleyi kullanmam. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aynen hatta Masumlar Apartmanı Kanal D'ye mi transfer oldu diye düşünmedim değil. :A Bu fragman ilgini çekmiştir bence. :A
Ben onu çok olumlu bir şey olarak dememiştim aslında :A dramdan kaçıyorum. Psikolojimi bozamam ama bi bakınırım konusuna falan :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ben onu çok olumlu bir şey olarak dememiştim aslında :A dramdan kaçıyorum. Psikolojimi bozamam ama bi bakınırım konusuna falan :A
Masumlar havası olması iyi umarım diğer izleyiciler de aynı şeyi düşünüp reytinglere yüklenirler. :A İlk bölümü baştan sona güzelce izle de sonra duruma bakarsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu nasıl fragman ya resmen Masumlar Apartmanı'na özenmişler. :A Nalan'ı giydirirken ve yıkarken üstlerine giydikleri şey, Sarabende çalması... :A Rezillik. :A Bu kadar prim kasmak olmaz. :A

Tek güzel şey Burcu Biricik. :bhr: Feyyaz Şerifoğlu da abartılıyor bence ya Can'daki etkiyi veremeyecek kesinlikle.

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Bu nasıl fragman ya resmen Masumlar Apartmanı'na özenmişler. :A Nalan'ı giydirirken ve yıkarken üstlerine giydikleri şey, Sarabende çalması... :A Rezillik. :A Bu kadar prim kasmak olmaz. :A

Tek güzel şey Burcu Biricik. :bhr: Feyyaz Şerifoğlu da abartılıyor bence ya Can'daki etkiyi veremeyecek kesinlikle.

:F Masumlar apartmanı ile ne alaka izlediğinde öyle olmadığını anlayacaksın

Bana mı anlatıyorsun kitabını okumuş insanım alakası yok ama fragmandaki atmosfer onu çağrıştırıyor.

Kitabı okumuşsun alakası yok diyorsun tanıtım o atmosfer diyosun masumlar apartmanı nere camdaki kız nere kitabı okuduysan o sahnenin anlamını bilmen lazım düşüncem bu yanlış anlama :D

• Beğendim
Reactions: Özgür
Görüntü yönetmeni kimse tebrik etmek lazım. Çekim açıları filan çok güzel olmuş.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Görüntü yönetmeni kimse tebrik etmek lazım. Çekim açıları filan çok güzel olmuş.
Masumlar Apartmanı'nın eski görüntü yönetmeni. :D Tolga Çetin.
------

Kitabı okumuşsun alakası yok diyorsun tanıtım o atmosfer diyosun masumlar apartmanı nere camdaki kız nere kitabı okuduysan o sahnenin anlamını bilmen lazım düşüncem bu yanlış anlama :D
He zaten kitapta da dizideki tüm sahneler yer alıyor. :F Ben sahne aynı demedim. Görüntü yönetmeni zaten Masumlar'dan transfer, çekimler, oyuncuların o giyimi ve müzik öyle bir atmosfer yaratmış dedim.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Canım bende benzer yazdım :A o havayı verdi sadece. Kendi adıma diyeyim kltap falan okumadım konuyu bilmiyorum ama o havayı yansıtmışlar. Bir çok kişi de benzer yazmış zaten :A

Allah aşkına öyle bir havası bile yok sadece ikinizden duyuyorum bunu herkes çok beğenmiş :A
------

Masumlar Apartmanı'nın eski görüntü yönetmeni. :D Tolga Çetin.
------

He zaten kitapta da dizideki tüm sahneler yer alıyor. :F Ben sahne aynı demedim. Görüntü yönetmeni zaten Masumlar'dan transfer, çekimler, oyuncuların o giyimi ve müzik öyle bir atmosfer yaratmış dedim.

:Abence görüntü yönetmeni ordan diye benzettiniz bence bu sahne kitapta vardır öyle bir atmosferi göremedim valla

• Güldürdün
Reactions: Dosi

d49eea72-7279-40af-bbfe-c324f2d269b9.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem