HeisenBerg
Favori Üye
Çözemedim anlam bozukluğunu dikkat de ederim nerede var?Paragrafın sondan ikinci cümlesinde anlam bozukluğu mevcut.Düzeltir msn?
Çözemedim anlam bozukluğunu dikkat de ederim nerede var?Paragrafın sondan ikinci cümlesinde anlam bozukluğu mevcut.Düzeltir msn?
Yenme ihtimalimiz tabii ki var ama çok sıkıntı maç. SIKINTILI yazacaktın.Çözemedim anlam bozukluğunu dikkat de ederim nerede var?
Haklısın da 21 yıllık hayatımın her zaman en önemli parçalarından biri olmuş bir şeyi kestirip atmak aşırı zor. Bağımlılık gibi. Vücuduna, beynine kodladığın bir davranış artık bu. Boşta teknik direktörlere bakıyorum, sözleşmesi bitecek olan beklere, forvetlere falan bakıyorum. İşlemiş içimize artık.Aklı olan varsa bu takımı takip etmeyi bırakır. Fanatiklik derecesinde takip etmek ciddi zarar veriyor. Bir de sosyal medyanın yayılmasıyla hem Fenerbahçeli çoluk çocuk fenomen hesapların saçma sapan mesajları hem de rakiplerin aynı sınıfta mesajları çekilmez bir şey halini alıyor.
Ne zaman başarı gelirse o zaman desteklemek daha iyi. Bazıları gibi kötü günlerde futbol ne ya çok mu önemli demeyi bilmeli insan.
Senin benim gibi adamlar bırakamaz zatenHaklısın da 21 yıllık hayatımın her zaman en önemli parçalarından biri olmuş bir şeyi kestirip atmak aşırı zor. Bağımlılık gibi. Vücuduna, beynine kodladığın bir davranış artık bu. Boşta teknik direktörlere bakıyorum, sözleşmesi bitecek olan beklere, forvetlere falan bakıyorum. İşlemiş içimize artık.
Luce mi Löw mü?Senin benim gibi adamlar bırakamaz zaten
Çok fanatik olmayan adam bıraksın ama bence Elimde olsa 1 saniyede bırakırım ben de ama elimde değil.
Luce derim ben. Löw'ün kulüp kariyeri Luce kadar parlak değil ve uzun süredir kulüp çalıştırmadı. Luce ise canavar gibi. Nereye gitse seviye atlatıp başarı kazandırdı. Sezon başı gelse şampiyonluk kutluyorduk şu an.
Beni tarif ettin.Ne zaman başarı gelirse o zaman desteklemek daha iyi. Bazıları gibi kötü günlerde futbol ne ya çok mu önemli demeyi bilmeli insan.
Löw bu ligin altını üstüne getirir Alman disiplini lazım bizeLuce derim ben. Löw'ün kulüp kariyeri Luce kadar parlak değil ve uzun süredir kulüp çalıştırmadı. Luce ise canavar gibi. Nereye gitse seviye atlatıp başarı kazandırdı. Sezon başı gelse şampiyonluk kutluyorduk şu an.
Luce de öyle bir adam. Bana daha garanti geliyor. Löw'ü getirmek daha zor bir de iyi teklifler alacak muhtemelen. Gidip de tecrübesiz bir yerli getirirlerse hakikaten ben sabote ediyorlar bilerek derim. Okan Buruk'a gidecekler diye ödüm kopuyor.Löw bu ligin altını üstüne getirir Alman disiplini lazım bize
Yer cücesi kalırsa zaten Okan hamlesi falan gelirLuce de öyle bir adam. Bana daha garanti geliyor. Löw'ü getirmek daha zor bir de iyi teklifler alacak muhtemelen. Gidip de tecrübesiz bir yerli getirirlerse hakikaten ben sabote ediyorlar bilerek derim. Okan Buruk'a gidecekler diye ödüm kopuyor.
Asıl onu kovacaksın ya. O yok mu o...Yer cücesi kalırsa zaten Okan hamlesi falan gelir
Sanmıyorum kovacaklarınıAsıl onu kovacaksın ya. O yok mu o...
Aklı olan varsa bu takımı takip etmeyi bırakır. Fanatiklik derecesinde takip etmek ciddi zarar veriyor. Bir de sosyal medyanın yayılmasıyla hem Fenerbahçeli çoluk çocuk fenomen hesapların saçma sapan mesajları hem de rakiplerin aynı sınıfta mesajları çekilmez bir şey halini alıyor.
Ne zaman başarı gelirse o zaman desteklemek daha iyi. Bazıları gibi kötü günlerde futbol ne ya çok mu önemli demeyi bilmeli insan.
Ya böyle şeylere üzülüyorum. Bu kadar fanatik olunmamalı.
Ciddi anlamda zarar veriyor artık. Abimizin de mekanı cennet olsun ama işte bazı şeyler göz göre göre olduğu için insanlar sinirleniyor. Yoksa 20 sene şampiyon olmayalım bir şey olmaz ama en azından doğru şeyler yapılarak başarısızlık gelsin.