Caner Erkin'i satan şampiyonluğu satar. İstisnasız her maçta sol beke yazılmalı. Hatta sol stopere bile yazılır gerekirse. Szalai gibi ruhsuzların büyük takımlarda işi olmaz.Caner gözünü seveyim aksilik çıkarma. Caner'den de faydalanabiliriz ama bu durumu kendisi sağlayacak. Kaldı şurada iki ay sıkın dişinizi.
Caner Erkin'in belli bir yaşa geldiğini ve bazı davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini de belirten Emre Belözoğlu, şöyle devam etti; bulunduğumuz konum itibarıyla kişisel ilişkilerden çok Fenerbahçe'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor. Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda bir karar verdik, inanıyoruz ki bunun karşılığını da alacağız. Caner yaptığından, oluşan ortamdan rahatsız ve üzgündü. Şu an diğer takım arkadaşları gibi Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmek istiyor. Takım arkadaşlarına ve hocaya da bunu iletti. Biz Caner'i seviyoruz, ne kadar iyi Fenerbahçeli olduğunu da biliyoruz. Başkanımıza ve hocamıza tekrar teşekkür ediyorum. Bizim burada Samandıra'daki liderimiz Erol Bulut, bunu daha önce de söylemiştim. Hocanın isteğine göre hareket ediyoruz. Eğer bir orta yol bulursak hepimizin fikirleri ayrı da olabilir ama önceliğimiz hocanın isteklerini yerine getirmek. O yüzden hoca da Caner'in bizimle beraber olmasını istedi. Caner'in de adım atması gerekiyordu.
Merak edenler için yazmış oldunCaner Erkin'in belli bir yaşa geldiğini ve bazı davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini de belirten Emre Belözoğlu, şöyle devam etti; bulunduğumuz konum itibarıyla kişisel ilişkilerden çok Fenerbahçe'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor. Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda bir karar verdik, inanıyoruz ki bunun karşılığını da alacağız. Caner yaptığından, oluşan ortamdan rahatsız ve üzgündü. Şu an diğer takım arkadaşları gibi Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmek istiyor. Takım arkadaşlarına ve hocaya da bunu iletti. Biz Caner'i seviyoruz, ne kadar iyi Fenerbahçeli olduğunu da biliyoruz. Başkanımıza ve hocamıza tekrar teşekkür ediyorum. Bizim burada Samandıra'daki liderimiz Erol Bulut, bunu daha önce de söylemiştim. Hocanın isteğine göre hareket ediyoruz. Eğer bir orta yol bulursak hepimizin fikirleri ayrı da olabilir ama önceliğimiz hocanın isteklerini yerine getirmek. O yüzden hoca da Caner'in bizimle beraber olmasını istedi. Caner'in de adım atması gerekiyordu.
Bello, Caner'de kendisini gördü.
Kopyala, yapıştırMerak edenler için yazmış olduntıklamalarına gerek kalmaz
![]()
Ulan nankör herifCaner'in ilk 11 olmaması lazım. Sonradan oyuna dahil olan bir hamle oyuncusu olmalı Caner.
Tamam eyvallah sezon başı en iyi oyuncumuzdu ama son birkaç ayı tam felaket.Ulan nankör herif
Caner yerine Novak olsa şu anda Avrupa'ya nasıl gideriz hesabı yapıyordun![]()
Elinde böyle bir yetenek var orta kesme mi diyeceksin?Tamam eyvallah sezon başı en iyi oyuncumuzdu ama son birkaç ayı tam felaket.Başakşehir'e elenişimiz direkt ona yazar saçma sapan dikti topu golü yedik 10 kişi kaldık. Göztepe maçında yenilen gol direkt ona yazar. Onsuz takım daha organize ve rahat.
Sosa'nın performans artışı bile onun yokluğuna yazar.
İlk 11 olacaksa ona söylenenleri yapsın gereksiz her topu uzun oynamasın ve orta yapmasın. O tarz oynamayarak da katkı sağlar ama farkında değil.
Orta kesme diye bir direktif olamaz zaten her takım orta kesiyor ama gereksiz fazla kesince organize olamıyorsun hiç.Elinde böyle bir yetenek var orta kesme mi diyeceksin?Tamam maç başı 30 kez kesmesin ama 5-10 kez kesmesi bence ideal.
Son maçlarda adama ne demişlerse maç başı 0 ortaydı adam...
Takım takım olsun 13-14 sezonundaki gibi tek taktik o olmasın o zamanOrta kesme diye bir direktif olamaz zaten her takım orta kesiyor ama gereksiz fazla kesince organize olamıyorsun hiç.Göztepe maçında bayağı ortası var, takım yenikken sadece onun ortalarına kalıyor can sıkıcı durum.
![]()
Caner'in ilk 11 olmaması lazım. Sonradan oyuna dahil olan bir hamle oyuncusu olmalı Caner.
Ulan nankör herif
Caner yerine Novak olsa şu anda Avrupa'ya nasıl gideriz hesabı yapıyordun![]()
Tamam eyvallah sezon başı en iyi oyuncumuzdu ama son birkaç ayı tam felaket.Başakşehir'e elenişimiz direkt ona yazar saçma sapan dikti topu golü yedik 10 kişi kaldık. Göztepe maçında yenilen gol direkt ona yazar. Onsuz takım daha organize ve rahat.
Sosa'nın performans artışı bile onun yokluğuna yazar.
İlk 11 olacaksa ona söylenenleri yapsın gereksiz her topu uzun oynamasın ve orta yapmasın. O tarz oynamayarak da katkı sağlar ama farkında değil.
Aykut, orço ya hak veriyorum.Caner kendini geliştirmeye açık bir oyuncu değil gibi tamam eyvallah yeteneği var ama konvertibilite değil.Elinde böyle bir yetenek var orta kesme mi diyeceksin?Tamam maç başı 30 kez kesmesin ama 5-10 kez kesmesi bence ideal.
Son maçlarda adama ne demişlerse maç başı 0 ortaydı adam...
Erol o konuyu çözemedi bir türlü.Takım takım olsun 13-14 sezonundaki gibi tek taktik o olmasın o zaman![]()
Bornoz atacaklarmış, o da olmadı peştemal.Beşiktaş'ı yenemeyecekseniz GB maçında havlu atın yeter!!!
Paragrafın sondan ikinci cümlesinde anlam bozukluğu mevcut.Düzeltir msn?Başakşehir ile berabere kalmış olsalar beraberlik bozmazdı o kadar ama artık galibiyet şart oldu. Beşiktaş'ı yenemiyorsan da şampiyon olma zaten. Beşiktaş'ı küçümsediğimden değil zaten favori Beşiktaş maçta ama Beşiktaş'ı yine yenemezsen rakiplerini dört maçta da yenememiş olacaksın. Yenme ihtimalimiz tabii ki var ama çok sıkıntı maç. Havlu atmaya hazırlayın kendinizi.![]()