Mehmet Topuz'un 10-11 performansını gösterse keşke başka bir şey istememAdam her yönüyle Mehmet Topuz vol.2 olma yolunda ilerliyor.![]()
Mehmet Topuz'un 10-11 performansını gösterse keşke başka bir şey istememAdam her yönüyle Mehmet Topuz vol.2 olma yolunda ilerliyor.![]()
Biraz geç kaldı o performansı yakalayabilmesi için de inşallah bu sene olmasa da gelecek sene yakalar.Mehmet Topuz'un 10-11 performansını gösterse keşke başka bir şey istemem![]()
Bazıları Alper Potuk diyor da katılmıyorum.Biraz geç kaldı o performansı yakalayabilmesi için de inşallah bu sene olmasa da gelecek sene yakalar.![]()
Sanki orkestra şefi
Seviyorum bu Mert Hakan'ı![]()
Kıyasladığınız oyuncu hepi topu 1 gol-0 asist atmış.Mehmet Topuz'un 10-11 performansını gösterse keşke başka bir şey istemem![]()
1 gol 10 asist olmasın oSanki orkestra şefi
------
Kıyasladığınız oyuncu hepi topu 1 gol-0 asist atmış.
1 gol 10 asist olmasın o![]()
Mehmet Topuz
Mehmet Topuz Türkiye Fenerbahçe maçları, transferleri, Mehmet Topuz Fenerbahçe maç istatistikleri, Mehmet Topuz ile ilgili haberlerarsiv.mackolik.com
Şimdi gördüm![]()
Mehmet Topuz - Performans bilgileri 10/11
Güncel performans bilgileri Mehmet Topuz (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Maçkolik bu konularda dandikŞimdi gördümSiteler arasında neden farklılıklar var?
İstatistik konusunda güvenilen yer transfermarkt referans senin attığın değil kendi bulduğum.Maçkolik bu konularda dandikReferans benim attığım
![]()
Gençlerbirliği maçına alınır umarım.
Alınsın. Yerine Novak oynuyor ve sırıtıyor zatenGençlerbirliği maçına alınır umarım.![]()
Yokluğunda takımın ne kadar aksadığı belliydi. Gelişi muhteşem olur takım adına. Kulüp şampiyonluk yarışında iddiasını daimi kılar Caner Erkin hamlesiyle.Alınsın. Yerine Novak oynuyor ve sırıtıyor zaten![]()
Yokluğunda alınan maçlar Caner yok diye alınmadı aslındaYokluğunda takımın ne kadar aksadığı belliydi. Gelişi muhteşem olur takım adına. Kulüp şampiyonluk yarışında iddiasını daimi kılar Caner Erkin hamlesiyle.
Öyle zaten. Armayı öptüğü fotoğrafı paylaşmasa 1 puan bile alamazdı takım o 2 maçta.Yokluğunda alınan maçlar Caner yok diye alınmadı aslında![]()
Yanılmıyorsam Caner...Hayatımdaki en büyük hayal kırıklıklarından bir tanesi...
Yok Caner'i severimYanılmıyorsam Caner...