Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Başladılar yine gündem değiştirmeye skjklglkgs
Neymiş bu sene ligi iptal ettireceklermiş tüm dünya sallanacakmış :A 2.Max Kruse vakasına hazır olun...
------

O takım mental olarak çökmüştü. Herkes toparlayamazdı ciddi bir teknik adam başarısı var orada. BJK 3-0 yaptı 3-3 yaptın. Koeman ile TT Arena'da 2-0'dan 2-2 yaptın. Derbi kaybetmedin o sezon. O sezonun bile şimdiki sezona kıyasla artıları var o derece kötü bir sezon yaşıyoruz bu sezon.
3-0'lık Bjk maçında ben o skorla bitse kabul ederdim. Az kalsın 4-3 galip gelecektik :A
Çok ciddiyim Ersun olmasa bunlar o sezon bir derbiden 6-0 falan yenik ayrılırlardı :A Geçen sene de o kadroyla lige başlasalar yine küme hattında olurlardı.

Neymiş bu sene ligi iptal ettireceklermiş tüm dünya sallanacakmış :A 2.Max Kruse vakasına hazır olun...
------

3-0'lık Bjk maçında ben o skorla bitse kabul ederdim. Az kalsın 4-3 galip gelecektik :A
Çok ciddiyim Ersun olmasa bunlar o sezon bir derbiden 6-0 falan yenik ayrılırlardı :A Geçen sene de o kadroyla lige başlasalar yine küme hattında olurlardı.
Hoca tüm derdini, sıkıntısını içine attı. Hatta onların lehine konuştu. Keşke çıkıp çatır çatır anlatsaydı her şeyi. Büyük adam işte insan nasıl olunur onu da gösterdi giderken.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hoca tüm derdini, sıkıntısını içine attı. Hatta onların lehine konuştu. Keşke çıkıp çatır çatır anlatsaydı her şeyi. Büyük adam işte insan nasıl olunur onu da gösterdi giderken.
Antalya'nın 2 penaltısı verilmedi gıkı çıkmadı. Hepsinden büyük Fenerli.

Ahahahahaha. Hakemlik sonrasında kendisini tamamen goygoya, gırgıra kaptıran, tam anlamıyla dalga dümen muhabbet peşinde koşan ve söylediği laflar ile futbol gündeminden inmek istemeyen Ahmet Çakar'ın ipiyle kuyuya iniyorlar. TFF yöneticileri Ahmet Çakar'ın adını gördükleri anda "ahahaha bu ne lan" demişlerdir.

Bu "dış güçler" sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz biz ya. 😣

------

Haberler yine 2.Max Kruse vakası diyor :A
Yine rezil olacaklar....

Zorlu algısıyla Fener'i doğradılar o sezon. O algıyı yapan adamların başındaki kişi de elindeki çok iyi kadroya rağmen 6. oldu. :) İlahi adalet işte.

Bak mesele skandal bir sezon olduğu için 18/19 hakkında da hiç konuşulmaz ama Ersun Yanal gelmese cidden düşebilirdik. Hoca iyi toparladı o sezon. Hatta Avrupa'ya gidecektik de Trabzon'a yardım edildi ceza almadı UEFA'dan. Küme düşme adayı takımı Avrupa potasına sokmuştu. Zenit'i yendik hatta eliyorduk da. Bir yandan algıcılar bir yandan hakemler bir yandan camia içinde onu sabote edenler. Dayanamadı kim olsa dayanamazdı da zaten.
Arkadaşlar kendi tartışmanızı balla bölüyorum ama kalınlaştırdığım yerdeki cümleyi açarsanız sevinirim. Dediğim gibi kendi tartışmanıza karışmak istemezdim ama hamsi hislerim beni otomatik olarak buraya yönlendirdi. :D

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Arkadaşlar kendi tartışmanızı balla bölüyorum ama kalınlaştırdığım yerdeki cümleyi açarsanız sevinirim. Dediğim gibi kendi tartışmanıza karışmak istemezdim ama hamsi hislerim beni otomatik olarak buraya yönlendirdi. :D
Trabzon uefa'dan ceza almasın diye bir şeyler olmuştu sanki :A
Hatta başkanınız boyu baya uzun olan bir adama teşekkür etmişti bu kadar detay yer gerisi forum rtük'üne giriyor :A

Trabzon uefa'dan ceza almasın diye bir şeyler olmuştu sanki :A
Hatta başkanınız boyu baya uzun olan bir adama teşekkür etmişti bu kadar detay yer gerisi forum rtük'üne giriyor :A
Ha şu sizin başkanınızın ve Serdar Ali Çelikler'in şu kadar para verildi deyip kanıtlayamadığı olay değil mi? :D

O konu da yapılan yardım maddi değildi. Herkesin imzaladığı Bankalar Birliği anlaşmasını öne çekmiştik. Tabii birilerine yaranmak isteyen sevgili yerel medyamız olayı olduğundan farklı aktardı. Yani birilerini işi gücü yok da bize o kadar parayı mı verecek? :D Yatırımcısı olduğu kulübe vermek varken neden bize versin? :D

Ha şu sizin başkanınızın ve Serdar Ali Çelikler'in şu kadar para verildi deyip kanıtlayamadığı olay değil mi? :D

O konu da yapılan yardım maddi değildi. Herkesin imzaladığı Bankalar Birliği anlaşmasını öne çekmiştik. Tabii birilerine yaranmak isteyen sevgili yerel medyamız olayı olduğundan farklı aktardı. Yani birilerini işi gücü yok da bize o kadar parayı mı verecek? :D Yatırımcısı olduğu kulübe vermek varken neden bize versin? :D
Sizin başkan teşekkür edince bilemedik biz de :A
Neyse bu konu yasaklı mayın yoksa konuşurum da konuşamam :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Sizin başkan teşekkür edince bilemedik biz de :A
Neyse bu konu yasaklı mayın yoksa konuşurum da konuşamam :A
Ya onu varya Allah alsın da geri vermesin. Geçenlerde arabasını bizim dükkanın yanına çekmiş bir saat bekledim otelden çıkmasını. Çıksaydı akşam haberlerinde izlerdiniz beni. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Puahahahahhahahaaahahahhahahahhahahaha.
Rezil olmaktan bıkmadılar şimdi de Ahmet Çakar rezil etti. Bunlar anaokulu yönetemez bırakın kulübü.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bahsettiğin gazetede geçen cümleler üzerine yorum yapmak saçma olur. :A
Yapmadığı şey değil ki. :A
Altay'ı da kaç kez suçladı böyle :A
------

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'nin yeni hocası iyi insan, iyi Fenerbahçeli falan olmasın abi. Egolu bir adam olsun, kapıdan girdiğinde herkes ayağa kalksın, 'Siz kimsiniz lan sizinle muhatap olmam' falan desin. Bu Volkan Demirel'leri falan kapıdan sokmayacak bir adam olsun."

💯💯💯💯💯💯💯

Son düzenleme:
Futbol Şube Sorumlusu
5e63e16466a97c8843b7d93d.jpg

Teknik Direktör

604c7790c9de3d1c1c48ef7d.jpg

Yardımcı Antrenörler

5cb822410f25440cb81d2800.jpg

Futbol Şube Sorumlusu
5e63e16466a97c8843b7d93d.jpg

Teknik Direktör

604c7790c9de3d1c1c48ef7d.jpg

Yardımcı Antrenörler

5cb822410f25440cb81d2800.jpg
Aynı hataya düşmüyor muyuz sadece isimler farklı oluyor. Tuncay ve Alex ikisi de tecrübesiz teknik heyette olmak için. Rıdvan da öyle yorumculuğa benzemez bence bu işler. Hatta Löw tercihi bile soru işaretli uzun yıllardır kulüp çalıştırmadığı için. Yabancı teknik direktörler zaten kendi teknik heyetini getirtir izin vermez bence Tuncay ve Alex'e. İkisini de çok severim de yeterli seviyede değiller kulübe için.

Aynı hataya düşmüyor muyuz sadece isimler farklı oluyor. Tuncay ve Alex ikisi de tecrübesiz teknik heyette olmak için. Rıdvan da öyle yorumculuğa benzemez bence bu işler. Hatta Löw tercihi bile soru işaretli uzun yıllardır kulüp çalıştırmadığı için. Yabancı teknik direktörler zaten kendi teknik heyetini getirtir izin vermez bence Tuncay ve Alex'e. İkisini de çok severim de yeterli seviyede değiller kulübe için.
Hasan Şaş, Ümit Davala yeterli miydi? :A Alex'in de pişmesi lazım Volkan gibi en azından boş adam değil gelişime açık.
Rıdvan Türkiye gerçeklerini biliyor çok yardımcı olur. Zaten transfer vs.. karışmasından ziyade kulüp ilişkileri için faydalı olur.
Löw bu ligin altını üstüne getirir. Kendi ekibini de getirir ama kulübüde Türkiye'yi bilen isimler de şart. En azından bir Alex olmalı yanında.